Den här dagen blev inte som jag tänkt!

2011-02-22 @ 13:01:33

Min plan för dagen.. Skicka Michelle på skolan, göra ordning resten av barna och gå ner på dagis med pojkarna, sen hem och busa lite med Maja och börja städa tills det va dax för henne att sova och sen sätta upp dom sista våderna tapet på mitt sovrum och sen inreda (med det lilla jag har) och sen hämta barna på dagis igen för att fortsätta städa och sen laga midda, bada barn osv osv.

Min dag i verkligenheten.. Skickade Michelle på skolan, gjorde iordning resten av barna, gick ner på dagis med dom, hem busade med Maja och plockade lite va ut med soporna, sen kom tröttheten ikapp (va vaken till halv 4 inatt INTE självförvållat) så när jag lagt Maja kröp jag ner på soffan med täcket och jag tror banne mig jag har feber, känner mig alles varm men jag fryser som en tok, låg/ligger FULLT påklädd under en filt och ett tjockt täcke men frös ändå så mycket så jag aldrig kunde somna, nu ligger jag här under täcket och filten och fryser plus att jag fortfarande är dyng trött och inte fått nåt alls gjort när pojkarna var på dagis :(
Jag tänker inte gå ner och hämta dom idag och de faktiskt för att jag måste på byggen och jag tror inte att Max orkar gå ända dit och hem igen ;)

Näe nu vart jag less, å tok fint väder är det också! Jag måste till Gärdsta och hämta hem barnas madrasser och bebis pulkan så vi kan ut och leka lite mer nu framöver, det kommer säkert bli massa fina dagar nu när det går mot vår/vintern! :))

Näe nu ska jag slåss mot febern och städa lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: