???

2011-02-28 @ 19:50:41

Off.. Ja jag är så jävla off nu!!

Lista med barna..

2011-02-26 @ 20:42:11

(Stal av Stina)

Vilka är dina favoritkläder? Dom jag har på mig nu (lila kjol, vita strumpbyxor och lila tröja)
Vilken är din favorit färg? Vinröd och gul.
Vem är din bästa kompis? Tuva J, Tuva B och Kevin.
Vilken är den bästa leken? Mamma pappa barn..
Tycker du om att läsa sagor? Ja..
Kan du hitta på en saga nu? Det va en gång en liten rävunge som lekte och sen sprang han till sin mamma och åt middag, sen la han sig och sov. snipp snapp då va sagan slut!
(hon ville kolla färdigt på filmen så det vart en kort saga) ;)

Så svarade Michelle på dom frågorna..

Vilka är dina favorit kläder? Mjukisbyxor, hårdbyxor, strumper..
Vilken är din favorit färg? Svart å röd och lite grön under..
Vem är din bästa kompis? Oscar Karlberg
Vilken är den bästa leken? Inte nudda golv och inte kliva på ett ända streck.
Tycker du om att läsa sagor? Ja på kvällen och dagen.
Kan du hitta på en nu? Ja! Det är traktor grejer som dom gjort om under traktorn.. (?) ;) Inte hans grej de där om han inte är med Oscar ;)

Albin tänker jag inte ens fråga för ja det blir nog rätt obegripligt ;)

Det va Max svar..

Lista!

2011-02-25 @ 21:56:20

Är du allergisk mot nåt? Nope.. skulle kunna va när barna GNÄLLER då.. Det gillas inte, då får jag typ huvudvärk och börjar kallsvettas ;)
Vad gör du på dagarn? Jag tar hand om mina 4 barn, städar, tvättar, DISKAR, pratar i telefon, lagar mat och städar lite mer! :)
Vilken är din favorit färg? Ja jag skulle ju vilja säga rosa MEN jag gillar så många färgar svart tex är en stor favorit också..
Har du några husdjur? Nope, hade en katt när vi bodde i Gärdsta å där bor han kvar..
Har du några favorit kläder? Ja, det som jag trivs i och känner mig bekväm i.. vad det är beror alles på :)
Vilken är den bästa boken du läst? "pojken som kallades det" (alla dom) ELLER "asyl" (och resten av den serien)
Vilken typ av program ser du mest på tv:n? Det kan jag inte svara på, för jag kollar på så olika..

Jag är kär!!

2011-02-25 @ 21:41:12

Ja jag är fan kär i Betnér.. Han är ju så sjukt rolig, skrattar så jag snart döör!! :)))
Jag älskar roliga människor!
Ikväll va en perfekt kväll att titta på det här så man får skratta och glömma! :)
Jäkligt synd bara att man tittar själv! 
Just nu är jag hemma HELT SJÄLV! Första gången sen jag flyttade för över 1 månad sen och det känns skit skumt, trisst och jobbigt men samtidigt lite lite skönt också! Men barna kommer hem igen imorron bitti vid halv 8 och vad vi ska hitta på hela dan imorron det har jag inte en aning om.. skulle ha hälsat på nån.. Joanna kanske?

Idag va iaf jag och Cimona på DollarStore med barna, trevligt trevligt inte allt för ofta man träffar dom nu! :(
Och där hade dom gjort om riktigt mycket och de vart mycket mycket bättre.. tycker jag iaf då.
Sen va vi hem å laga mat och väntade tills Jan-Olov kom hem så jag kunde lämna barna där för att sen ut å åka en sväng och nu sitter jag här och kik på Betnér :)

Ska återgå till de nu och bara SLAPPA!! 

Trevlig kväll!

 

Förresten!

2011-02-24 @ 22:31:59

Jag läste i min käre vän Malin´s blogg att hennes statistik hade ökat och hon va nyfiken vilka som läser..
Å det är jag också.. vilka som läser min alltså! ;)
Lämna en kommentar vettja så jag vet :)
Vet att jag skrivit de förut, fick då svar från 3 stycken tror jag och det är ju betydligt fler än så som läser den det VET jag :))

Det går mot helg..

2011-02-24 @ 22:20:16

Idag klappar jag mig själv på axeln.. jag har varit vaken större delen av natten med både Albin och Maja (förstår inte varför)  men har ändå fått massvis gjort, min första tanke när jag hade lämnat pojkarna på dagis va att lägga Maja tidigare som va trött efter natten och sen ligga på soffan tills det var dax att hämta på dagis igen ;) MEN Linnéa (No hard feelings :P) ringde precis när jag höll på somna båda gångerna så jag gav upp ch började städa och tvätta istället..
Sen när jag hämtat på dagis va jag helt dö igen, men då  går de ju INTE vila, så dagen rullade på med mer städ å tvätt och efter middan så tänkte jag näe nu jävlar, jag ska ha dit sängbena NU och det gick, det visade sig att jysk har skickat med skruvar som var gängpaj *förbannad* men som tur är så löste det sig iaf och när de vart så fint med nytt överkasst å allt så kände jag att jag ville ha till tapetseringen och gardiner klart också, så jag tog med mig barna så dom fick hjälpa till och tapetserade färdigt och gjorde fint, sen åt vi paj och kikade på "sveriges värsta bilförare" ja jag har hunnit med mycket idag fast jag är helt slut! :)

Ja å helgen närmar sig och jag har inte en aning om vad jag ska göra.. lite trisst att inte ha nån att planera helgerna med om de så bara handlar om lite lyxigare middagar.. men men så är det!
Jag hoppas iaf på att jag kan få några timmar för mig själv ihelgen, det behövs nu!

Jag satt och fundera på det här med min blogg förut.. Jag har ju 4 barn som jag älskar mer än nåt annat och jag skulle kunna skriva om dom precis varje dag, men det gör jag inte, dom säger och gör så mycket roligt som jag av nån lustig anledning glömmer så fort jag loggar in på bloggen.. konstigt det där! De ända jag kommer på så här just nu vill jag inte skriva för det handlar om bajs ;)
Det jag däremot KAN säga är att dom alla utvecklas nå fruktansvärt mycket hela tiden å de allra helst dom tv minsta, det är så roligt å se..
Michelle.. blir mer å mer fjortis (bävar för den dan hon verkligen ÄR en fjortis)
Max.. han blir mer och mer pojke, alltså.. leker mer å mer hårdhänt, högljutt och mer "kill lekar"
Albin.. han pratar mer å mer och lär sig att vänta å förstå mer vad man säger..
Maja.. hon utvecklas varje dag känns det som, hon sätter sig själv men idag såg jag att satt sig rakt upp från ryggläge på golvet, annars har hon som snurrat sig upp, och hon visar att hon vill krypa och hon märker när hon blir ensam kvar i rummet *SKRIIIK* ;) ja det händer super mycket med dom allihop hela tiden! :)

Näe nu ska jag springa ner i tvättstugan igen sen tror jag att jag ska ta med mig datan till sängen och kolla på film eller nåt :)

God natt! :)

Dessa skruvar..

2011-02-23 @ 20:00:38

Som jag tjorvat med dessa skruvar dom sista dagarn.. Idag gav jag upp och for in på jysk (där jag köpte bena till sängen) och köpte skruvarna, det vore ju själva fan om det inte funkar med dom!
Ska kolla det bara jag fått Maja å sova.

Nu sitter jag å kikar på förlossningsklinken på tv4 fakta, det är rätt bra men vissa inslag hoppar jag gärna över som tex idag då dom opererade hjärtat på en alles nyfödd liten tjej :( då bytte jag kanal en stund, fy fan vad hemsk om det skulle hända mina barn nåt såå dom måste genomgå en riskfylld operation! Näe usch hemska tanke!

Jag vet egentligen inte varför jag skriver.. för jag har absolut inget att skriva är alles TOM!

Nu ska jag kolla om skruvarna funkar och sen lägga mig på soffan!

Glömma!

2011-02-22 @ 16:18:47

Ja den här dan vill jag bara glömma.. precis allt går åt helvete och jag mår piss, eller näe egentligen inte, jag har "bara" feber! Men det är nog så jobbigt.. Önskar för tillfället att jag hade en karl här hemma som kunde ta hand om barna en stund och mig för den delen.. för jag vill bara lägga mig nånstans där det är TYST!!
Men drömma har jag hört att man kan göra!

Nu ska jag stoppa i Maja lite käk så kanske hon blir tyst iaf.. Hoppas hoppas! :)

Michelle!

2011-02-22 @ 13:08:05

Kom på en sak som Michelle sa häromdan som va så jäkla roligt (enligt mig då iaf)
Hon skulle ringa till Marcus..

Jag- Fick du tag på Marcus?
Michelle- Näe, det vart BRÖSTbrevlådan! :D haha!

Barna säger och gör ju så jäkla mycket tokigt å roligt, jag önskar man skrivit ner allt på en gång så det finns kvar!

Den här dagen blev inte som jag tänkt!

2011-02-22 @ 13:01:33

Min plan för dagen.. Skicka Michelle på skolan, göra ordning resten av barna och gå ner på dagis med pojkarna, sen hem och busa lite med Maja och börja städa tills det va dax för henne att sova och sen sätta upp dom sista våderna tapet på mitt sovrum och sen inreda (med det lilla jag har) och sen hämta barna på dagis igen för att fortsätta städa och sen laga midda, bada barn osv osv.

Min dag i verkligenheten.. Skickade Michelle på skolan, gjorde iordning resten av barna, gick ner på dagis med dom, hem busade med Maja och plockade lite va ut med soporna, sen kom tröttheten ikapp (va vaken till halv 4 inatt INTE självförvållat) så när jag lagt Maja kröp jag ner på soffan med täcket och jag tror banne mig jag har feber, känner mig alles varm men jag fryser som en tok, låg/ligger FULLT påklädd under en filt och ett tjockt täcke men frös ändå så mycket så jag aldrig kunde somna, nu ligger jag här under täcket och filten och fryser plus att jag fortfarande är dyng trött och inte fått nåt alls gjort när pojkarna var på dagis :(
Jag tänker inte gå ner och hämta dom idag och de faktiskt för att jag måste på byggen och jag tror inte att Max orkar gå ända dit och hem igen ;)

Näe nu vart jag less, å tok fint väder är det också! Jag måste till Gärdsta och hämta hem barnas madrasser och bebis pulkan så vi kan ut och leka lite mer nu framöver, det kommer säkert bli massa fina dagar nu när det går mot vår/vintern! :))

Näe nu ska jag slåss mot febern och städa lite!

Kväll!

2011-02-21 @ 22:28:49

Måndag kväll och jag känner mig nöjd och tror jag snart kryper ner i lopplådan!
Idag har vi klivit upp tidigt (egentligen inge ovanligt) men vi brukar inte va speciellt "aktiv" från tidig morron, men idag klev jag upp å fixa frukost sen stoppa ongan i badet sen satt vi igång med tapetseringen.. MEN det tog stopp efter jag gjort garderoberna klart, det va lite svårt att koncentrera sig med alla barn som skulle "hälpa" till ;)
Så jag åkte ner till Kläppe och lämnade Max, Albin och Maja där medans jag och Michelle for in på Jysk, mio och Icamaxi och sen avslutade vi det hela på McDonalds.. Jag törs fortfarande inte ta med mig alla 4 själv när jag ska in och handla, så jag passade på att göra en "tjejgrej" av dagen när Berit ändå kunde vara barnvakt.. Riktigt mysigt va det!! :)

Näe det går inte att göra de här å prata i telefon samtidig ;)

Min favorit högtid!

2011-02-20 @ 23:08:36

Tar den sista på den här listan på en gång! ;)

Min favorit högtid är nog julen.. jag gillar julen, visst det är stressigt, men det är som mysigt också.. och barna är ju så jäkla nöjd och glad då, bara av att se dom under julen gör mig sååå glad!! Plus att man alltid blir lite extra kär kring jul trots all stress..
Julen är min favorit! :))

Mitt favorit program och varför?

2011-02-20 @ 23:05:28

Det måste nog vara oneTreeHill.. Jag vet inte VARFÖR det är min favorit men det är bara skit bra helt enkelt! :)
Sen har jag en massa andra program som jag tycker är ruggigt bra också :)

Ännu en lista..

2011-02-20 @ 21:18:41

Skulle kunna tro jag tycker som är rolig.. vissa är lite rolig och det är bra tidsfördriv ;)

1. Det första du tvättar i duschen?
Blir väl handen då eftersom jag känner om vattnet är lagomt..
2. Gillar du kaffe? Nope! Har fortfarande inte blivit vuxen som många säger ;)
3. Hur mår du just nu? Förutom att jag är helt matt så mår jag rätt bra!
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du gillar? V ;)
5. Berätta om din senaste dröm? Ja.. jo.. jag drömde att J-O sa "jag behöver ingen sovmorron imorron, jag tar det nästa helg" de va allt jag drömde den natten ;)
6. Vad vill du ha just nu? Nåt gott att avrunda helgen med innan det återgår till vardagens "meny"
7. Har du räknat till 1000 nån gång? Ja och det är inge längesen.. Michelle ville att jag skulle visa hon att jag kunde :)
8. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? Äter sällan glass, så jag vet faktiskt inte ;)
9. Skulle du kunna äta din favoritmat en hel månad utan att tröttna på den? Näe.. fy skulle tröttna ganska fort!
10. Använder du smileys? VÄLDIGT ofta..
11. Har du träffat någon kändis? Jag tror inte det..
12. Gillar du keso? Japp.. Sjukt gott! :)
13. Vilken låt hade du sist på huvet? "Som en boll kommer jag tillbaks till dig" (den kanske inte heter så?)
14. Hur många länder har du besökt? Ett..
15. Är dina föräldrar stränga? Näe de kan jag inte påstå.. jag har alltid varit så snäll så de behövs ju inte ;)
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? Kunna å kunna, klart jag KAN, men jag vill inte..
17. Glittrar nånting i ditt rum just nu? Ja golvet lite, efter Michelles glitter boll som Albin har lekt med..
18. Brukar du hyra film? Jag å J-O gjorde det ganska mycket innan jag flyttade, men inte nu..
19. Var kommer du vara på Lördag? Oj! det vet jag inte.. men mest troligt hemma..
20. Har du barn? Japp.. 4st :) <3
21. Vad åt du till lunch? En negerboll
22. Har du lockigt hår? Näe.. självfall har jag.
23. När grät du senast? Nu är det ett tag sen..
24. Har du gått in i en vägg nångång? Haha. näe inte vad jag kan komma på :)
25. Favorit årstid? Våren, eller sommarn, eller vår/vintern, eller vintern..inte hösten iaf ;)
26. Vem höll du senast i handen? Michelle <3
27. Sover du med tv´n på? Näe jag har ingen tv på rummet nu mer :(
28. Tycker du att du är gammal? Nej gud nej, jag är ju hur ung som helst :)
29. Är du mörkrädd? Ja tyvärr.. kymigt med mörkret, men när jag känner mig trygg är de mysigt :)
30. Gillar du ditt liv just nu? Nja.. det fattas lite bara, sen är jag nöjd!
31. Har du nångång valt att ta ett bad istället för en dusch? Men vilken fråga.. ja det har jag väl!
32. Har du bra syn? Nog inga fel på den..
33. Var är din föräldrar just nu? Ja mamma hon är nog på jobbet och pappa han är väl i stugan eller hemma i Nälden..
34. Vad har du på dig just nu? En tok skön tröja, och ett par för stora mjukisar!
35. Vad var det senaste du köpte? Välling till Albin, rapsolja och mjölk
36. Använder du sushipinnar? Näe för jag skulle aldrig äta sushi..
37. Äger du ett vapen? Nej nej!
38. Gillar du ditt hår? Nja.. det är ju så jäkla tjockt!
39. Gillar du dig själv? Ja det gör jag väl!
40. Vem står dig närmast din mamma eller pappa? Det gör nog mamma..
41. Hur ofta använder du MSN? Aldrig, har det inte ens.. 

Tiden går ju så foort!

2011-02-20 @ 20:41:16

Redan Söndag och ännu en helg som passerat!
Idag har jag och Cimona varit på djungelhuset med alla barna (utom Maja som va hemma med J-O) oj oj säger jag bara, jag är helt slut nu faktiskt, inte alles lätt att försöka hålla samma tempo som barna och det va framför allt inte så jätte lätt att hålla koll på SEX barn på 2 vuxna.. men de gick bra, alla kom hem hel och nöjd ;)
MEN mina barn måste det ju vara nåt "fel" på eller iaf 2.. ;) Michelle och Albin busar för fulla muggar inne på Michelles rum (dom TROR att jag inte hör dom) men att dom orkar det efter flera timmars FULLT ÖS på djungelhuset det fattar jag inte! (?) Jag iaf är helt slut nu och skulle mer än gärna gå å lägga mig nyss ;)

Näe nu ska jag göra ännu ett försök att lägga ongan i sina sängar!

Känns som mitt i natten!

2011-02-19 @ 17:45:53

Känns precis som klockan skulle va mitt i natten.. jag är så sjukt sjukt trött, vi sov i Gärdsta inatt och Maja hon vaknade vid 3 inatt och somnade inte om förns vid halv 6 (?) och klockan 7 vaknade Albin mest troligt för det varit så livat och sen blev det tyst, för han brukar kunna sova längre än så när han varit vaken länge på kvällen, och sen klockan 8 vaknade Michelle och Max. Och så va J-O tvungen att hoppa in å jobba så han for vid tolv.
Så mycket för min barnlediga helg ;) Näe jag får väl skylla mig lite själv också.. :)

Nu sitter jag iaf här och bara väntar på att det ska bli kväll så jag får lägga barna och sen bara ramla ner på soffan och inte göra nåt! MEN Albin somnade på soffan förut och han total vägrar att vakna så han lär ju ska ha mitt sällskap till mitt i natta, men det är faktiskt mysigt att ha ett av barna vaken på kvällen ibland så de blir lite egentid med mamma :)

Imorron vettetusan vad som händer.. ev djungelhuset! Och så blir det en tur in på maxi för att fylla på skåpen lite.

Igår va jag som sagt iväg och färgade håret, och jag vart TOK nöjd.. det där gjorde du bra TinaWina! Kommer till dig när det är dax å fixa utväxten :))

Igår efter jag vart och färga håret och hämtat hem barna så va Jag, Jan-Olov och barna in till stan och käkade kebab till midda och sen handlade lite fredagsmys till barna.. Vi gick och la oss halv elva tror jag å TVÄR somnade! Dagen va bra och kvällen va bra.. Just nu är jag faktiskt riktigt nöjd.. bortsett från att tröttheten som gör sig påminnd heeela tiden! :)) 

Hemlisar har jag också ;) Riktigt kul.. hoppas det går som jag vill bara! :)

Näe nu ska jag göra ett ryck här så det blir lite myspys.. typ diska å sånt där annat skoj, skulle ha matat dammsugarn lite också, jävel till å äta ofta de där! ;(

Måste bara dela med mig av väldigt intressant information här också innan jag loggar ut... ;) Jag har fått en blåsa på tungan, usch säger jag bara.. finns det nåt som är så mycket störigare än så egentligen?

Ha en super trevlig kväll! :)

En låt som får mig att gråta..

2011-02-17 @ 21:49:35

Jaha.. näe.. jag kan inte komma på nån låt som får mig att gråta, sen finns det nån sär i bakhuvvet som jag vet att jag får dåliga minnen av, men jag kommer inte ihåg vad den heter eller vem/vilka som gjort den, eftersom jag inte har speciellt bra minnen av den så är ju inte det ett första hands val att lyssna på ;)

Våran dag och lite bilder från en annan dag..

2011-02-17 @ 21:46:27

Min natt har varit HEMSK riktigt jävla hemsk! Jag vaknade av Maja vid 3, men lät hon vara eftersom hon många gånger somnar om på en gång, men inatt gjorde hon inte det och hennes klagomål gick över till panik skrik så jag skynda mig dit.. då höll hon på tippa över sängen.. förstå vilken panik jag hade sen, jag börja helt enkelt lipa!
Så idag har sängbotten åkt ner på lägsta (Jag vet en fet smäll på fingrarna för jag inte gjort det tidigare)
Vaknade lite lätt dö sen eftersom jag inte riktigt kunde somna om, tankarna bara snurra på i skallen, men iaf jag klev upp fixa lite, va ner i tvättstugan å hämta tvätten, fixa frukost blaa blaa blaaa och sen skickade Max på dagis och efter det packa jag in resterande barn och styrde peggan till Sanne för att färga håret på mamsen och sen hem igen för att fortsätta fixa lite.. spela spel med barna och så va Anders hit och borra hål så jag ÄNTLIGEN fick upp min gardiner i tv-rummet och krokarna till barnas kläder i hallen :)
Och efter middan spela vi ännu mera spel och sen koppla vi in internet.. JIPPI! :) Men jag fick inte till så jag kan ha både tv:n och internet samtidigt så det ska jag fixa imorron plus att jag måste hämta en telefon så jag kan koppla in hemtelefon!
Och efter det så va det ju dax för Sveriges värsta bilförare som jag, Michelle och Albin (Max sover ju hos Berit ikväll) titta på och åt blåbärspaj (jag vet Linnéa på en torsdag, fy mig!)
Nu sover alla barn så jag koppla ur tvn å i med internet för att va lite nyfiken men snart blir det tillbaka till tvn igen ;)

Imorron är det Fredag och Albin och Maja åker till Jan-Olov, men på lördag hämtar jag upp Albin där för att ta med dom 3 äldre på djungelhuset (TROR jag iaf) och sen på em hämtar jag även upp Maja för Jan-Olov ska jobba! Jag får säkert vara barnledig helt nångång i framtiden när jag HAR min barnlediga helg, än har det inte hänt.. men plötsligt händer det sägs de ;)
Men jag ska iaf iväg och färga håret.. LÄNGTAR, det är faktiskt snudd på pinsamt att va bland folk på de här viset iaf.. Så det blir riktigt grett, och super snälla Berit å Anna-Maria ställer upp som barnvakter under tiden! :)

Aja nu har jag skrivit tillräckligt mycke gojja! Ska slänga in nån bild också från tidigare i veckan :)









       

Pizza

2011-02-16 @ 20:14:03

Ja vi gjorde pizza till middag idag och det vart super gott.. hade Jan-Olov på midda idag också :)
Så jag kunde faktiskt smita iväg på affärn SJÄLV.. det är vad jag kallar lyx! ;)

Jag satt inne på Michelles rum och pratade lite nu innan hon ska sova, då berättade jag att Albin varit in på hennes rum ihelgen och provat hennes ringar
Michelle- *fniss fniss* men det gör inget för jag gillar inte ens ringar..
Jag- Näe jag vet de, men varför egentligen?
Michelle- Ja, det är obekvämt och inte min grej, lite löjligt, galet och så passar inte ringar in på MIG! :))

Alla barna har varit hemma idag också så vi har storstädat och tvättat heeela dan (håller fortfarande på tvättar)
Men imorron så ska Max på dagis men Michelle och Albin blir hemma imorron också och efter dagis följer Max med Berit hem och ska få sova där.. För han säger att när man är 4 år DÅ får man faktiskt sova över hos nån ;)

Nu sover dom 3 äldsta barna men Maja ligger och surrar, jag tror hon fick sova för länge på em idag för att kunna somna nu..

Nu ska jag kika på 112- på liv och död.. bra skit! :)
Trevlig kväll på er!

Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln..

2011-02-16 @ 20:05:05

SHIT.. suck!  Är väl ungefär så jag reagerar ;)
Jag vill och vet att jag måste tappa en å annan cm lite här å där, bla de som gör att min reaktion blir som den blir.. men men, det ska de bli ändring på. ;)

Min favorit film..

2011-02-16 @ 10:40:42

Det finns ju så många bra filmer och jag kan nog inte säga nån specifik film som är en favorit..
Men jag älskar både "wallander" och "Beck" filmerna, av "Wallander" så är "mastermind" den klart bästa!
Och av "Beck" tror jag nog "levande begravd" är den bästa :)
Men som sagt det finns ju många flimer jag kan säga är en favorit inte bara en :)

EN bild på sen senaste jag köpte..

2011-02-16 @ 10:38:11

Blågult
Frimärken va det senaste jag köpte och de köpte jag idag!

Vad jag åt idag..

2011-02-16 @ 10:35:50

En modifast shake till frukost
Ska dricka en modifast shake till lunch eller äta sallad.
Blir det nån "mellis" så blir det hårdbröd eller frukt.
Till middag ska vi baka pizza, på min del blir det broccoli och skinka (huur gott som helst)
Och en massa vatten till det.. :)

En person jag vill byta liv med och varför..

2011-02-16 @ 10:32:46

Jag vet ingen person jag vill byta liv med, och det för att den personen har inte mina barn och den personen är inte jag.. även om jag många gånger är less och trött så är det här mitt liv, ett liv jag valt och det livet jag vill leva, givetvis ska vissa saker ändras men det är ju nåt som alla förr eller senare går igenom iaf :)
Så jag vill inte byta liv med nån! :))

Innehållet i min väska..

2011-02-16 @ 10:30:07

Innehållet i min väska är.. Blöjor till Albin och Maja, välling, en flaska, idomin salva, tvättservetter, barnas BVC böcker, en tyg haklapp.. Ja det är väl innehållet i den väskan jag alltid har med mig, nån annan väska använder jag inte. :)

En bild på mig själv för ett år sen!

2011-02-15 @ 13:00:50


Dett är då jag för ca 1 år sen.. se så vacker! ;)
Haha.. de är helt sjukt hur man kan se ut...

Mitt dröm bröllop..

2011-02-15 @ 12:49:16

Ja.. haha, den här blir nog inte så svår, eftersom jag vekligen INTE vill gifta mig så har jag ju ingen egentlig dröm MEN visst fan har jag funderat på hur det skulle vara OM jag skulle gifta mig nångång.
Då skulle jag vilja gifta mig en FIN dag på vår-vintern ute såklart med dom närmsta eller en riktigt fin dag när det är högsommar, också ute.. inte i kyrkan!
De va mina bröllops drömmar de ;)

En bild på ett ställe jag vart på..

2011-02-14 @ 15:25:11


Vi va på "speed weekend" I Funäsdalen i en hel vecka i Mars -09
och det var super mysigt, trevlig och roligt KANON väder va det också så vi spenderade hela dagarna ut och åkte pulka å madrass och det finns huuur mycket bilder som helst från den veckan. Bjuder bara på några :)


Jag och Leo!

Michelle och Max utanför stugan vi bodde i..

Mattias med Michelle och Max.. Jag tror ingen kan förstå HUR mycket han lekte och röjde med baran den här veckan.. helt sjukt men han ÄLSKAR sånt! :)

Även Albin var med och höll humöret upp trots att han var tvär klen!

Jan-Olov njuter av vädret och kollar på oss dårar som åkte ner för backen på massa olika vis.. Michelle sprang till och med ner för backen ;)

Micke va också med några dagar, och så här började han sin semster.. bus med barna och madrass med snorhala skor på lite lätt istäckt grusväg ;)

Så grymt underbar vecka på alla sätt och vis! <3

Det finns som sagt MÅNGA kort och flmer från den här veckan, skulle kunna sitta länge å ladda upp massvis med bilder, men jag har varken tid eller ork.
Ska nu återgå till städningen :)

Något jag oroar mig för..

2011-02-14 @ 14:53:49

Jag oroar mig som tusan för min lilla älskade Max..!
Tänker inte gå in på varför här men så är det iaf..

Alla hjärtansdag..

2011-02-14 @ 10:36:40

Grattis till min bror och syster som fyller år idag! :))

Jag har nog aldrig firat den här dagen, jag tycker väl att man alltid ska visa varann kärlek, men jag vill gärna att mina barn lär sig om traditioner osv så dom har fått köpt en liten sak till Jan-Olov som han ska få idag plus att vi pratat ganska mycket om just den här dagen så dom förstår.. Å gissa om min 6-åriga dotter som är extremt fjortis gillar den här dagen? ;) haha!

Iaf så fick jag ingen läkar tid idag.. jag blir faktiskt lite lätt irriterad över det.. visst dom har väl fullt upp med alla, men har dom verkligen inte på hela dagen tid att klämma in en "bebis" som hostar så hon kräks och är allmänt jävla tussig!?! Tdligen inte, vi får snällt vänta tills imorron!

Nu hade jag tänkt vi skulle ta en promenad, MEN det började ju took blåsa nu och eftersom Albin också är snorig så vill jag inte ha han u blåsvinden så vi blir inne! Dom får hjälpa mig att städa istället.. det tycker säkert Albin är minst lika roligt ;))

Nu sitter Albin och ropar "Mell å Matt" så fort det låter i trapphuset.. tror att han saknar Michelle och Max nu :)

Ska plocka upp Maja som vaknade NU.. Hon somnade 21 igår och vaknade till vid 8 för en flaska som hon åt upp samtidigt som hon sov i princip och vaknade som sagt nu.. Nån som förstår hur tussig hon faktiskt är? :( Min lilla lilla fis!

Mys!

2011-02-13 @ 19:07:04

Idag är det en sån där jobbig Söndag känner jag, men det endast för jag har haft en så bra och mysig helg så jag vill inte att den tar slut! :) Jo på ett sett vill jag de.. Så Michelle och Max kommer hem nångång!! Dom kommer inte hem förns imorron, Johnny ska vara hemma med dom imorron så jag kan ta Maja till läkarn utan att behöva ta med mig alla 4 barna dit och för att jag vill vara helt säker på att Max inte kräks nåt mer, japp de låter jävligt själviskt MEN efter en hel vecka med barn som hostar lungorna å spyorna ur sig och magsjuka och spyor i sängar, på golven ja ÖVERALLT och min egna onda mage så känner jag att jag behöver vara självisk för att få nån chans att vila upp mig lite iaf så ja jag är självisk idag och de står jag för!

Helgen började med att vi åkte ner till båthamn i Hackås en sväng så Mattias fick leka av sig lite i snön med barna sen åkte vi till momma och Alf-Erik och va där tills Johnny och Elin kom och hämtade Michelle ch Max, efter det åkte jag, Maja och Albin hemåt.. va in på affärn och handlade lite "fredagsmys" som vi skulle mumsa i oss framför nå skit på tvn ;) men då ringde Jan-Olov och tyckte att vi kunde komma hem till han istället, så vi packade lite och åkte dit, men vi bytte bara bil för han skulle provköra den "nya" bilen han köpt, så vi styrde saaben in till stan MEN väl där så ringde den där förbannade taxi telefonen så det vart driven på donken sen till Gärdsta, där lämna han bara av oss för att sen skynda sig iväg å köra folk.. när han kom tillbaka vid 2 tiden på natten låg vi givetvis och sov, men vi fick ju hejja på han en stund innan han va tvungen att fara på Lördag morron igen ;)
Vi for hem till Hallen igen, men sen framåt eftermiddan kom Jan-Olov hit med lite mat så de vart bestämt att vi följde med han till Gärdsta även då och det va riktigt trevligt, men även Lördan avbröts med en körning.. den va iofs inte förns på natten så vi hann iaf umgås och prata och jag hann till och med gå å lägga mig å sova innan han for ;)
Och dagen har vi alla spenderat i Sanne :)

Imorron blir det doktorn med lilla Maja, och så är det ju faktiskt alla-hjärtans dag så barna ska ju givetvis få ge nåt fint till Jan-Olov.

Det här blev mycket längre än jag hade tänk innan ;)
Nu ska jag se "teen mom" :)

Tidsfördriv

2011-02-12 @ 12:12:42

Nämn något som gjorde dig glad igår: En sak som jag och Jan-Olov pratade om ;)
Vad gjorde du kl 8:00 imorse? Mös :)
Vad gjorde du för 15 min sen? Pratade med Albin
Det sista du sa högt? "Vad duktig du är Albin"
Det senaste någon sa till dig: "mamma, titta"
Vad har du druckit idag? Ett halvt glas dricka och ett glas vatten..
Vad var det senaste du åt? En liten bit hamburgare igår...
Vad va det senaste du köpte? Fredagsmys åt Albin..
Vad är det för färg på din ytterdörr? Super ful brunfärg
Vad är det för väder hos dig nu? Blå himmel, sol och ca 6-, så de blir nog snart till att gå ut en sväng :)
Godaste glass smaken? Glass är inte min grej, men om jag måste välja nån så är de nog "dubbel nogat"
tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja, till viss del.. jag tror inte man blir KÄR vid första ögonkastet, men däremot tror jag att man kan känna en dragnig till en person efter första gången.. Jag tror att kärlek är nåt som VÄXER fram..
Sover du tungt? Ibland och ibland inte, det beror alles på hur slut jag är :)
Drömmer du mardrömmar? Ja alles för ofta.. jag vet att jag vaknde i natt av de men jag kommer inte ihåg drömmen.
Trivs du med ditt jobb? Har inget jobb, men mitt "jobb" som mamma trivs jag med även om jag nu känner att jag vill ut i arbetslivet..
Favorit kläder? Mjukisar eller pyjamas byxor..
Favoritlåt just nu? Jay Smith "like a prayer" (stavning?)
Vad ser du om du tittar till höger? Mitt plast träd och väggen..
Vad gör dig glad just nu? Tanken på vad som komma skall bla ;) (lite hemlig måste man väl få vara)
Vad ska du göra härnäst? Ringa till Micke och fråga om vi kan komma dit så Albin får åka lite skoter :)
Höger eller vänster hänt? Höger
Humör just nu? Super bra faktiskt.. känner mig bara GLAD!
Favorit godis? Godis är inte heller nånsån där höjdare mår illa av de, men jag gillar den där chokladen med bubblor!
Kläder just nu? "finare" mjukisar, linne och kofta.. ska snart duscha å byta, då blir de nog "fula" mjukisar istället för som e skönare ;)
Sommarplaner? Må så bra som möjligt och förhoppningsvis börja jobba :)
Hur många kuddar sover du med? En men skulle vilja ha fler men eftersom tvättmaskinen har slitet sönder dom så måste jag köpa nya och de finns de INTE pengar till..
Spelar du något instrument? Näe gud nej! och de tackar nog folk runt i kring mig för ;)
Morgon eller natt människa? Både och skulle jag vilja påstå
Vad är viktigast för dig? Att min familj mår bra!
Är du kittlig? Lite överallt faktiskt!
Snarkar du? Inte enligt mig, men tydligen så gör jag de ibland ;)
Stjärntecken? Jungfru
Äckligaste insekten? Spindel.. HEMSKA jävla djur!
Vad längtar du mest efter nu? Just precis nu längtar jag tills ikväll..

Nu ska jag passa på att vara själv med Albin medans Maja sover! :))

En dålig vana jag önskar att jag inte hade..

2011-02-12 @ 11:44:46

Har väl ganska många dåliga vanor..
Men en dålig vana som jag verkligen önskar jag kunde sluta med för det förstör det är att jag "knakar" mina fingrar, det är nåt jag verligen önskar jag kunde sluta med men det går inte :(
Vissa nätter är det svårt att sova pga att det spänner så mycket i fingrarna, vilket säkert beror på att jag "knakar" dom så mycket..

Något jag vill ha mer än nåt annat just nu!

2011-02-11 @ 01:15:03

Ett sjuhelsike imunförsvar.. det är precis vad jag vill ha just nu! ;)
Och det bara för att slippa bli magsjuk!

Kan de va möjligt!?!

2011-02-11 @ 01:13:12

Har varit så nöjd idag och ikväll, för det känns som att jag, Michelle och Maja vann kampen över magsjukan den här gången.. MEN för ett tag sen kommer Max in och väcker mig (har då precis ÄNTLIGEN somnat) och säger.. "mamma, jag hann inte till toan så jag spyddde där där å där" Jag döör tänkte jag då.. han kräktes ju sista gången natten till tisdag och har varit bra i magen sen dess, givetvis började jag också må illa nu, så nu törs jag helt ärligt inte somna ;) håll tummarna för fan att jag klara mig, jag har verkligen inte ORK att bli liggandes nu :(
På all denna spya så har Maja sån jäkla hosta så det är helt sjukt!

Annars idag.. så har vi bara lekt, lagat mat, städa (som alla andra dagar) haft tvätt stugan (vilket jag må ha imorron också eftersom han spydde i sängen också) bakat kladdkaka, varit ut på en promenad, sen inge mer, bortsett från de dagliga som badning av barn osv.. :)

Imorron åker Michelle och Max till Johnny igen och dom ska till Storsjö där Elins föräldrar bor och mysa, och jag hoppas att Jan-Olov kan vara ledig ihelgen för då ska han få ha Albin och Maja lite.. skulle så gärna vilja slippa allt från middan och sen lägga mig tidigt och sova till 8-9 nångång och sen få kliva upp och duscha i lugn å ro! :)

Ja roligare än så här blir det inte!

Trevlig natt på er! :)

                                      Skänker en extra tanke till Joanna inför morron dagen!

Mål/Drömmar/Önskningar

2011-02-09 @ 14:19:47

Jaha ja... vad har jag för mål, drömmar och önskningar då.. ;)

Mål:
Ett mål jag iaf har det är att få ett bra jobb som jag trivs med, men jag kan helt ärligt säga att jag fortfarande inte vet vad jag vill ha för utbildning och det är fan pinsamt! :/ men så är det..
Jag skulle vilja göra lite allt möjligt, jag vill jobba i en liten butik eller driva ett eget café eller jobba på restaurang (som jag gjort ganska mycket) MEN jag vill inte att mitt liv ska gå ut på att jobba och ha barna på dagis eller hos barnvakter så just restaurang jobbet får nog vänta om jag inte kan hitta nåt ställe där jag kan jobba mån-fre och sluta vid kl 4 halv 5 och bara kanske var 3:e helg, kan nog va rätt svårt ;)
I övrigt så är det att få ordning på min ekonomi igen!

Drömmar:
En del av mina drömmar handlar också om ekonomin, jag vill verkligen få ordning på den igen och det SKA jag lyckas med.. så det så! :)
Och det klassiska.. ha pengar så det räcker och gärna blir över varje månad..

Önskningar:
Just nu önskar jag att barna sov allihop så jag fick sova en stund ;) mitt huvud dödar mig snart..
Men bortsett från det så önskar jag nåt som jag faktiskt inte tänker skriva här ;)

Favorit årstid och varför..

2011-02-08 @ 11:04:34

Jag kör en till från listan på en gång.. struntar i att ta det dag för dag ;)

Jag tycker nog att alla årstider har sin charm, sen tycker jag mer eller mindre om dom..
Men min favorit årstid är nog våren, för att jag blir så mycket piggare, barna blir så mycket piggare, det blir mycket ljusare ute och man får så mycket mer energi och man börjar då längta och se fram emot sommarn :)

En person jag vill träffa..

2011-02-08 @ 11:00:29

Dag 2.

En person jag vill träffa just nu.. Vad svårt att bara välja på EN person, det finns ju så många jag just nu skulle vilja träffa..
Men en som jag VERKLIGEN skulle vilja träffa det är morfar, jag vill att han ska få träffa sina barnbarnsbarn..
Sen finns det en i livet som jag just nu känner stor saknad till ;)


De va väl rätt väntat..

2011-02-08 @ 10:55:51

Igår kväll fick Max magsjuka.. och han hann dessutom inte fram till toan vilket absolut aldrig är okej ;) men det gjorde inte saken bättre eftersom jag inte har nån skurmopp längre!! Jag misstänkte att det va nåt på gång hela dan, för han åt jätte dåligt och sa att han fick ont i magen när han åt.
Efter ett tag vaknar Maja och har spydd ner hela sängen och sig själv! Men jag vet inte om hon har magsjuka för hon har inte spytt nå mer.. :/
Men Max det vet jag.. för han fortsatte å fortsatte, han vräkte ur sig sista gången halv 4, och jag tordes inte somna där emellan för en av gångerna låg han på rygg och bara spydde så han lät som han höll på kvävas, så den här natten har inte bjudit på många minuters sömn..
Men som tur va så va Jan-Olov här igår kväll iaf så han fick hjälpa till lite :)
Nu känns det som nåt är på gång i min mage.. å jag vill verkligen inte, jag hoppas att det är psykiskt!
Och jag hoppas verkligen att Michelle kan ta fram sitt imunförsvar av stål som hon alltid annars har och klara sig från det här!
Idag har vi en sjukdag riktigt här hemma, Albin är hemma från dagis för han har ont i halsen och hostar och jag tror han hade lite feber igår..

Till nåt helt annan...

Är det bara jag som tycker att "sjunde himlen" är en mysig serie att slötitta på? Den serien har väl gått runt många gånger nu, men jag tycker den som sagt kan va mysig att titta på :)

Näe nu ska jag uppdatera mig på lite fler ställen ;) sen försöka röja undan här och springa ner och kolla om det finns nån tvätt tid NU så jag får bort all spya härifrån och sen spela spel med pojkarna..

Ha en bra dag! :)

Dag 1

2011-02-07 @ 11:04:25


Bild på mig + 10 fakta!

1. Jag har 4 barn
2. Jag är ensamstående
3. Jag älskar och MÅSTE ha ordnig och reda runt mig!
4. Jag är livrädd för spindlar även dom allra minsta..
5. Jag snusar (!)
6. Är sjuukt rolig! ;) (eller hur Joanna)
7. Är nog liiiite svag för att prata i telefon ;)
8. Kan i vissa fall va långsur..
9. OM jag läser en bok så ska den helst va verklighetsbaserad. 
10. Har ett jävla morron humör!

Lista.. igen ;)

2011-02-07 @ 10:21:04

Dag

1. En bild på mig + 10 fakta om mig.
2. En person jag vill träffa just nu.
3. Favorit årstid och varför.
4. Mina mål/drömmar/önskningar.
5. Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
6. En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
7. En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
8. Någonting jag oroar mig för.
9. En bild på ett ställe jag vart på.
10. Mitt drömbröllop.
11. En bild på mig själv för ett år sen.
12. Någonting jag ångrar.
13. Innehållet i min väska.
14. En person jag vill byta liv med och varför.
15. Vad jag åt idag.
16. En bild på det jag köpte senast.
17. Min favorit film.
18. En bild på mig själv som nån annan tagit.
19. Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
20. En låt som får mig att gråta.
21. Mitt favorit program och varför.
22. Min favorit högtid.

Får se om jag följer den här då! ;)

Fredag-Lördag-Söndag...

2011-02-06 @ 23:41:11

De har varit bra dagar.. Jag åkte på tjejmiddan i Fredags och det va riktigt trevligt faktiskt, synd bara de sluta på krogen..de gick väl de å, men blir det så igen då stannar jag hemma ;)
De va ett ordentligt hönshus där MEN ingen tupp.. iaf så va det hönorna.. Linda(jag) Cimona, Martina, Fanny, Karolin, Frida, Marlene, Ingrid och Cathrine som käkade tacos och spelade "med andra ord" och det va som sagt trevligt.. :)
Efter krogen åkte jag hem till Jan-Olov och sov för att sen nån ynka timme kliva upp och ta hand om en magsjuk Albin.. stackars han :( och stackars mig ;) Sen rulla dagen på bara och vi va i Gärdsta och mös faktiskt.. sen vid 7 tiden for vi in på Mc D perfekt bakis mat ;)
Och på Söndag morron for vi hem när J-O åkte å jobba, och på em kom han hit med lite saker som jag inte har kunnat köra med min bil, och sen kom ÄNTLIGEN Michelle och Max hem, så nu har jag alla mina barn hemma i sina sängar :)) 
Nu ska jag logga in på kanal5/play och kika på One Tree Hill sen sooova!!

Imorron måste jag förövrigt ringa en vän och BVC (angående Michelle) påminnelse på de tack! ;)

Håller tummarna också på att mina grejer till bredbandet kommer imorron för imorron SKA jag kunna använda hemtelefon och internet har dom sagt! :)

Sov gott!

Berit!

2011-02-02 @ 20:37:02

Har ganska nyss kommit hem från Kläppe, har varit där och grattat Berit som fyllde 51 år idag (Jo Joanna, hon fyllde 51) ;)
Och så hade jag turen att Jan-Olov och Albin också kom dit när vi va där så jag fick pussa lite på han.. Saknar han sjukt mycket nu.. men imorron kommer han hem igen! :))

Nu sover barna sen ett tag tillbaka och jag sitter å kollar på "livet på BB" men herre gud säger jag bara.. vilken människa! haha!!

Jag hade rätt mycket i huvve som jag va tänkt att skriva MEN det är ju nån som ska va så jobbig å skriva på fejjan hela tiden ;)

Idag har jag iaf ringt en del samtal ang "jobb" hoppas bara det går som jag vill nu då, känner mig så pepp på att jobba lite nu.. jag vill verkligen det!

Näe nu blir de åter till tvn, som sagt allt försvann ;)

Trevlig kväll!

Jobb!

2011-02-02 @ 11:17:52

Jag känner i hela kroppen att jag vill jobba, nu är jag trött på att vara hemma, jag har inte jobbat sen strax innan jag blev gravid med Albin, vilket är lääänge sen nu, men samtidigt som jag vill jobba så jag vill jag vara hemma med barna eller Maja nu då.
Har iaf pratat med försäkringskassan och fortsätter jag att ta mina dagar som jag gör nu så kan jag vara hemma till slutet på November..
Jag och Jan-Olov ska prata ikväll och se vad vi kommer fram till! Som det känns just nu så vill jag börja jobba så fort hon har åldern inne för dagis, men som sagt vi får se :)

Det är så himla skönt att jag sen vi flyttade hit kommer ut på promenader mer, det va ju väldigt trögt och svårt när vi bodde i Gärdsta men nu är jag ut och går minst 1 gång per dag.. igår vart det 2 gånger och det blir nog 2 gånger idag också :)
Sen i em/kväll åker vi till Kläppe en sväng och firar Berit som fyller år! Det känns på nåt vis konstigt att åka dit nu.. men barna måste ju få fira farmor Berit :)

Nu somnade Maja och jag har vääntat på det så jag får lägga mig ner och försöka vila bort den förbannade huvudvärken som ÅTERIGEN hälsar på!

Ha en bra dag i det sjukt fina vädret! :)

Stamp stamp!

2011-02-01 @ 12:59:22

De känns som att jag skulle kunna göra som barna gör och stampa i golvet, men det kan jag ju inte göra.. skulle kännas riktigt dumt!
Men jag är fan upprörd, ja riktigt upprörd faktiskt!!
folkbokföringen har av nån anledning som dom själv inte vet INTE folkbokfört mig här, vilket i sin tur gör att försäkringskassan inte kan gå vidare med min bostadsbidrags ansökan och dom i sin tur driver mig också till vansinne, för när jag ringde till dom och frågade (just för det inte skulle krångla nåt) om det räcker med att jag skickar in en kopia av mitt hyreskontrakt för att jag då inte fått nån hyresavi.. "oj jaa, det räcker så bra" va hennes svar.. men kyss mig för fan!! nu har jag fått papper om att dom behöver komplettering med en HYRESAVI..Jag blir jävla vansinnig snart! Nu har jag ju fått en hyresavi men faan de finns inte utrymma att tjorva med det här!!

Näe nu går jag och dränker mina sorger i ett glas vatten!

Hej!!