Ny!

2011-04-07 @ 16:17:35

Nu har jag skaffat mig en ny blogg!
Det är lite pyssel för den som knappt begriper sig på datore ;) men med lite LUGN Å RO så kanske jag får till de.. har pysslat till de lite nu men jag får nog fortsätta ikväll när barna lagt sig istället..

Den nya är iaf..

joolinda.bloggplatsen.se

har inte den blekaste om hur man länkar, så ni får helt enkelt skriva in adressen själva ;)

Näe jag har ju ingen rubrik!

2011-04-06 @ 09:40:14

Nu har jag precis kommit hem från dagis, min plan var att jag skulle gå till dagis idag MEN det va ju bara en plan å planer ändras ju rätt ofta ;)
Idag kunde jag lämna Albin också.. Jag hoppas han har roligt å allt funkar bra så han kan gå imorron också :)

Tidigare imorse så satt jag å fundera på varför jag helt plötsligt känner mig mycket piggare och kommer då på att Albin och Max inte har bråkat och slagits nånting dom här dagarna.. kan det vara därför? Jag vet ju att jag blir helt sluuut efter bara EN dag med massa bråk, det och kombinationen med att våren äntligen är på väg kanske?
Aja, jag klagar inte, det får gärna fortsätta så här nu, vi alla är ju så mycket gladare då :)


Jag funderar på att byta blogg också.. börja på ny kula på nå vis! 
Får se om det blir nå av de eller inte, jag är ju så kass på allt som har med datorer att göra ;)

Näe nu ska jag ta å göra nåt vettigt medans Majan sover..

Mamma skickade en bild nu!

2011-04-05 @ 20:01:09

Det här är då min lilla Max! :))


Hemma igen!

2011-04-05 @ 19:51:34

Ja nu sitter jag här igen med jordens huvudvärk :(
Jag kunde inte hålla mig borta från Gärdsta ihelgen, eller kunde inte jag ville inte.. jag sov hemma på fredan och sov ända tills jag vakna av mig själv på lördan (vilket va strax före 8) ;) Kände mig riktigt pigg och utvilad! :)
Vi har iaf haft en riktigt bra och mysig helg på alla sett å vis *GILLAR*  Nu är vi hemma igen å det är bra på så vis att allt vi behöver finns här och plus att karln fan inte nån mat hemma, men i övrigt så suger det..

Idag har iaf jag Albin och Maja varit på kyrkis med Anna-Maria och Jessica, sen åkte vi hem, la Maja å käka lunch å busa lite innan det var dax å hämta Max på dagis. 5 minuter innan vi skulle gå så tvärdäcka Albin på soffan å vakna fan inte, så Jan-Olov fick köra hem han idag :)
Resten av dan har bara gått till att ha jävligt ont i huvet.. men på em så trotsa jag mitt onda huvud å gick ner på affärn sen hem laga mat, dammsög å dammtorka och bada barna, nu ligger dom och sover :)

Näe nu blev de bara massa lustigt skrivet känner jag.. Har ju telefon i örat också, så jag ger upp helt enkelt! ;)