Rörigt!

2010-09-23 @ 07:39:49

Sitter och tittar på bolibompa med Michelle som alles snart ska klä på sig och gå ut till taxin :)
Imorron blir de helg igen och karln är ledig även denna helg, vi ska tydligen börja spackla/slipa och måla uppe på pojkarnas rum.. motivationen är visserligen NOLL, som jag längtat å tjata om att vi ska ta tag i skiten å när de väl händer så har jag ingen motivation, lust eller ORK (?) jag vill göra nåt kul, jag vill härifrån iaf, tar mig väldigt sällan av gårn och när han äntligen är ledig så vill jag spendera tid med han och barna men samtidigt så vill jag ge mig själv lite egen tid, de är så sjukt sällan jag gör det, och när det väl händer så får jag dåligt samvete (!?) jobbigt jobbigt!

Jordens jävla dilemma har jag också, dagarna blir så fel pga de! Jag vet verkligen inte vad jag ska göra, Kan jag? Går det? VILL jag? Jag har ingen aning, eller en aning har jag ju så klart men jag har INGA som helst svar, och jag vet inte vad jag ska göra för att få svar på det heller :(

En stadstur skulle behövas också, barna behöver varmare ytterkläder, men när ska jag ta den tro :)

Igår så löste jag ut några paket som kommit, ett från H&M (ångest!!!) ett från buzzador och ett från netonnet, i paketet från netonnet var det min stegräknare som jag beställt, tog på mig den igår eftermiddag vid 16, när jag lagt mig kl 22 hade jag gått 1095 steg.. de är inte okej!
Jag ska ta tag i de här nu, jag å Malin ska kämpa tillsammans fast på olika håll ;) men de ska nog gå bra..inte nog de SKA gå bra! Fattas dock lite grejjor innan vi kan sätta igång men sen så! :)

Näe nu har jag svammla färdigt för den här gången! Vart väldigt rörigt de här inlägget :)

suck

2010-09-22 @ 13:19:06

Maja har äntligen somnat MEN så ska jag snart hämta pojkarna på dagis vilket innebär att jag måste väcka henne, hon har varit vaken mellan kvart i 2 och halv 5 inatt och har inte sovit nåt under dan.. förns nu då och då känns de jävligt surt att behöva väcka henne nu snart.

Iaf så har jag ju fyllt år och hade en jätte jätte bra dag :)
Morsan, farsan, Sonja, Madde, Amelia och Mille kom först sen ramla Joanna o Lowa och nån lustig hund in (som förövrigt pissa inne) och de fikades å surrades.. mycke trevligt va de!
Sen kom Malin, Staffan, Nova, och Mattias och till sist Ann-Maria, Peter å lilla Jessica! :)

Näe.. Nu må jag ju väcka lill donnan å fara på dagis!

Huvud på duplo..

2010-09-12 @ 14:14:56

Sitter och myser i soffan med Maja.. tänk vad starka känslor en person som bara funnits i ens liv i ca 2 och en halv månad kan ta fram HELT otroligt! :)
Albin ligger å sover lunch än, go knulen hade tydligen lagt sig på golvet sina leksaker och somnat där vakna efter en stund å hade givetvis ont.. men varför inte välja den mjuka sköna sängen istället för golvet med duplo lego som kudde? ;) men han fick krypa ner i mammas säng å somna så gott på en gång. :)

Nu sitter jag bara å väntar på att mina andra 2 goingar ska komma hem.
Den här veckan ska bli bra så är de bara, jag ska jobba på de, jag ska tänka mig för, jag ska prata.. å bra SKA det bli.. så de så! :)

Hela jag bara skriker.. de är så mycket jag vill göra, så mycket jag vill förändra och så mycket mer jag vill känna, men jag vet inte hur jag ska göra för att komma dit jag vill, känner mig typ instängd tror jag.. eller ja jag vet inte, jag vet ju inte riktigt nånting alls.. tomt! :( Jag har en plan i huvet för vissa saker, men när jag väl ska till så förvinner orken, jag måste hitta den igen!

Nu tycker Maja att mamma ska ställa bort datan och återuppta våran väldigt spännande konversation vi hade ;)

Skit också..

2010-09-07 @ 10:20:33

.. jag har gått å blitt snorig å jävlig, hade verkligen ingen lust med de, men å andra sidan.. vem har lust att va klejn? :)

Iaf så har lördagen den 4:e september å Great Lake Run varit, SOM jag tjatat å längta efter de :) kul hade jag skit KUL faktiskt, trodde jag skulle bli klen å alles för full eftersom man inte festat på.. ja länge och började med en HELDAG men det gick precis huuur bra som helst och som sagt hade sjukt skit kul :))
Trisst dock att nåt hände med bil dörren som vi tydligen inte fatta och de gjorde så rutan sprack! :(
Mycke folk va det också, över 100 bilar som starta och ca 600 personer :)

Men.. jag som hade massa i huvve som jag ville bli fri och så ringer telefon å allt bara försvann!

Återkommer senare då! :)

       Slänger in en bild på pärlan vi åkte :)