Akuten!

2010-10-31 @ 20:20:15

Japp där spenderade jag och Michelle (även Maggan) våran fredag kväll :(
Michelle, Max och Albin va uppe och lekte medans jag plockade bort middan och stökade på och väntade på att Jan-Olov skulle komma hem med fredags myset, och då hör jag Michelle skriker i PANIK och Max grinar och Albin små grinar och säger A A A.. jag springer upp direkt och möter Michelle som blöder ur munnen, tycker inte de ser så farligt ut TILLS hon tar bort händerna från munnen och de verkligen forsar ur munnen på hon, vi skyndar oss ner för att tvätta bort så jag kan se vad som hänt och jag ser ganska snart (trots att de fortfarande rinner blod) att de inte ser så bra ut, jag skyndar mig att fråga J-O vad han tror och han ser precis som mig att de inte alls ser bra ut, så jag går i väg för att ringa 1177 och jag får åka in med henne (massa tjorv innan de), väl inne är de en sjuksköterska som kollar på henne (de va ca 4 timmar efter de hänt) och han kan inte säga så mycket mer än att de va en rejäl smäll HAN varit me om ;) Japp han trodde min MICHELLE va en pojke (förstår varför han trodde de då, grå jacka, grå mössa, uppsatt hår med mössan som täcker de mesta hår) så vi fick en tid på lördag morron kl 10 hos en öron/näsa/hals doktor, så vi for in och titta upp de, och då kunde han inte göra så mycket åt såret, hon fick order att äta "pulver" kost och åka till tandläkarn, för vad han kunde se så är de 3 kanske 4 tänder som fått stryk. Så imorron så blir de att ringa tandläkarn om tid å hoppas på att få komma redan imorron för hon skulle ha behövt de redan igår!

Även i lördags var Maggan med, så vi har spendera hela helgen med henne, :) va även in till stan idag ;)
Nu ska jag ta lilla Maja som vill gå å sova! :)

Förlossning.. IGEN!! :)

2010-10-27 @ 19:47:48

Idag har jag varit till barnmorskan på besiktning efter förlossningen (lite sent jag vet) ;) men jag har fått en sjuuk rädsla för att sätta mig i den där stolen efter Majas förlossning, men idag skulle jag upp.. men ICKE! blev inge av med de.. men jag fick iaf tillbaka min journal å de är KUL :) Har suttit å läst nu och från att jag fick värkar tills dom blev etablerad tog de 15 min FEMTON, de är fort de ju, och från första känning till att ha världens finaste Maja i famnen tog de ca 1 och en halv timme.. MEN de snabba förlossningen va ju inte bara positiv, tappade ju som jag skrivit förut mycket blod, nu vet jag hur mycket och de va hela 2240ml det är mycket blod de tro fan man va skakis, svag å trött dom första dagarna ;)
Ja nu vart de ju ett nytt förlossnings inlägg å de a ju inte tänkt så :)
Va även å mätte å vägde Maja när jag va dit idag.. hon väger nu 6940g 4 månader gammal längden kommmer jag inte ihåg men längre har na blivit iaf ;)

Igår va jag till tandläkarn också med Michelle och Max å de såg så bra ut såå!! :)

Nu ropar min lill knubbis efter mat!

 Hej hej!!

Hemma dag..

2010-10-25 @ 18:07:40

..idag men va fan de är ju ingen skillnad mot alla andra dagar ;)
Men vi har inte ens klätt på oss idag, har bara myst på med lite av varje.. bra dag idag! :) Nu tittar sitter jag här med pojkarna och väntar på att bolibompa ska börja, Michelle står i duschen och Maja sover.
Karln ja han är i stan å fixar med massa inför företagsstarten och sen ska han till verkstan!

Har ju hållt på med lite bantning nu i 3 eller är de 4 veckor.. nu vart jag osäker :/ aja hur som helst så har det gått bra, har minskat ca 9 cm på buken och en hel del på andra ställen också ;) men nu har jag "fuskat" sista veckan, och mätte idag lite plus istället för minus, men de är inget jag hänger upp mig på, har faktiskt väntat mig de resultatet, men än är jag inte klar.. har en plan och den planen ska förhoppningsvis vidare utvecklas så snart som möjligt ;)

Pengar om dom ändå fanns hos mig just nu så hade jag gjort en hel del saker, men eftersom jag inte har dom än så håller jag det hemligt ett tag till! ;)

Nu tappa jag bort mig helt här för telefon ringde.. Tack Malin! ;)

Springer ner å blaskar av Max och Albin lite istället! :)
 

Igen då ;)

2010-10-19 @ 16:50:16

Dagens frukost: Hallon shake

Dagens humör: Sur å grinig som fan!

Dagens mående: Trött som satan

Dagens borde: SOVA!!!

Dagens frisyr: Uppsatt i boll

Dagens klädsel: Svarta mjukisar o t-shirt

Dagens planer: Få Maja att sova

Dagens vill ha: Snälla friska barn

Dagens längtan: Friska barn (tjatigt kanske men jag vill de)

Dagens fundering: Har svårt att förstå hur vissa karlar funkar, så de funderar jag på idag :)

Dagens beroende: Snus såklart!

Dagens sämsta: Att jag inte kunnat måla de sista på Albin å Max rum :(

Dagens bästa: Att jag slipper laga mat!


Oj vilket muntert ;)

Jävulens blod..

2010-10-19 @ 16:36:22

Vilken jävla natt å vilken jävla dag! Maja har PRECIS somnat för första gången idag :/ har absolut nada ork å kraft kvar, så fixa de sista på barnas rum så de blir klart de orkas inte med idag iaf, hoppas på bättre dag imorron, men då ska jag på BVC med Max så han får nåt för sina ögon som blivit värre idag igen!
Har varit så osams med barna idag så usch.. har sån ångest, men jag tror barna haft djävulens blod i sig idag också ;) men jag måste försöka hitta krafter att göra slutet på den här dan bättre iaf!
Hej!

Tagit av Joanna!

2010-10-18 @ 09:40:48

Dagens humör: Inte grinig iaf ;)

Dagens mående: Bara bra!

Dagens borde: Måla

Dagens frisyr: Blött

Dagens klädsel: Lila/vita pyjamas byxor och Jan-Olovs t-shirt.. än så länge då iaf, blir nog ingen ändring heller om jag inte måste iväg nånstans ;)

Dagens goaste: Flingor (2 olika) och mjölk

Dagens planer: Måla måla måla och städa..

Dagens vill ha: Friska barn!

Dagens längtan: Tills på Onsdag

Dagens fundering: Vad vill jag jobba med när jag blir stor?

Dagens beroende: Snus som alla andra dagar, och pussa på ongan (dom börjar lessna på mig nu) ;)

Dagens tråkigaste: Att jag inte kan få tag på barnvakt till dom 2 minsta..

Dagens roligaste: Vi är snart klar med barnas rum! :))

Dagens tidning: Ingen!

                           Ja men tack då Joanna, de här va ju kul.. eller nåt ;)

Ögon, öron, näsa

2010-10-18 @ 09:28:18

Jisses vad tussigt de är här hemma nu, Max fick ögoninflammation förra fredan och är ännu inte bra, han vart bättre i Fredags men idag är de inge bra alls, så imorron ringer jag farbror doktorn och ber om nå starkare än ljummet vatten ;) och inte nog med det så har han idag fått ont i örona! Och dessutom så fick Michelle skiten idag också, å de me en jäkla fart å inte alls som Max, ur hennes öga rinner de mer eller mindre tjockt snuskig gegga (varsågod för den infon) ;) och svullet å Max är mest bara SJUKT röd, och Maja hon är dyng förkyld! Men trots allt detta så har vi fått sjukt mycke gjort uppe ihelgen :) vart iofs inte klar idag som vi hade planerat, men långt kom vi! :)
 
Måndag..
Har pratat med HC och jag fick komma dit och visa upp Max, men idag ser han ju jätte bra ut i ögona, så jag tror jag väntar tills imorron och ser om de ser lika ut då eller om de förändras under dagen, Men Michelle stackarn hon är riktigt svullen på ena ögat de är knappt så de är öppet, de är så trisst för hon är sjuk väldigt sällan men när de väl blir nåt då blir de ORDENTLIGT :(

Annars idag så tänkte jag prova måla de sista idag, och de är Albins säng, hans fönster och nån liten bit på Max rum och garderoberna å toa dörren sen är de KLART eller nä, karln ska sätta golv sockel också men sen är de KLART att städa o inreda! :))

Nu ska jag göra nåt annat!
Hej!

:/

2010-10-11 @ 23:15:40

Blir brydd! Ja fan så brydd blir jag..