Dagis!!

2010-11-30 @ 12:29:28

Ja de här med dagis de driver mig till vansinne.. Imorron stänger dom halv 1, visst just mina barn förlorar inte såå mycket tid efter som dom bara går till kl 2, MEN det stänger mitt i Albins sovning å han är inte att leka med när han inte får sova som han ska, så de innebär att han blir hemma hela dagen å blir han hemma så kör jag ju inte dit Max eftersom då måste jag ju väcka Albin iaf för att hämta Max, så med andra ord inge dagis imorron, till de som gör mig lite lätt förbannad (för givetvis har jag inge emot att dom är hemma) är att dom gångerna jag frågat om dom kan stanna 30-60 min längre en dag pga olika anledningar så har jag fått tagit bort en HEL dag istället.
Får vi nåt för dagen imorron eller fick dom andra 15 timmars barna som går måndagar nåt för gårdagen när de va stängt hela dan.. NÄE de får man inte å vi får fint betala samma summa iaf, jävligt konstigt de där!
När Michelle o Max gick på dagis i Hackås och dom hade sina planeringsdagar så de va stängt då fick dom gå en annan dag istället å så ska det vara.. rätt ska fan va rätt!!
Som sagt jag har ju givetvis inget emot att mina egna barn är hemma från dagis, de är mysigt MEN sen tänker jag inte sticka under stolen med att det är rätt skönt när ljudnivån dämpas så Maja kan sova som hon ska på dagen och slippa höra på den jätte härliga syskonkärleken mellan pojkarna ett tag ;)
Men den här veckan blir väldigt rörig för barna, ledig måndag, dagis Tisdag, ledig Onsdag, dagis Torsdag å ledig Fredag, de blir inge alls bra!
Aja nu är det som det är med den saken, men de ska jag banne mig ta upp med kärringarna på hönshuset.. så de så!

Idag iaf.. skulle jag få såå mycket gjort så herre gud, den här dan har mest gått å jag har inte fått speciellt mycet gjort.
Jag va ut till "lekstugan/förrådet" å skulle leta reda på nå adventsgrejor som saknas, och jag ser att golvet är TÄCKT med råttskit, fy fan säger jag bara, dom där jul lådorna tar jag fan inte in sen, jag kommer plocka sak för sak, spelar ingen roll om jag får springa arsle av mig för att få in de, har ändå en del arsle å SPRINGA av mig ;) för tar jag in lådorna lär ju dom där snusk djuren följa me misstänker jag
?
Näe nu ska jag stryka lite gardiner innan barna ska hämtas! :)

Dag 4

2010-11-30 @ 12:08:16

Till frukost åt jag mjölk och cheerios..
Lunch vart de ris å fläskilé, med feta ost sallad (sjukt jävla gott)
Middan är inte intagen än, men de blir stekt potatis och köttfärs med svamp (också sjukt gott)
Men sen får de va bra för dagen! :)

Dag 3

2010-11-28 @ 13:08:05

Mina föräldrar!
Mamma Catharina Lundström 49 år, en rätt liten kvinna med ett jäkla humör men ändå lätt till skratt, hon bor i Sanne med sin gubbe Alf-Erik och deras 2 katter, hon jobbar på ett äldreboende i Fåker och har gjort det i många många år :)
Alf-Erik ja.. han är en gubbe på 55år som älskar att busa med djuren och barnen, han jobbar som bergssprängare och trivs med det.
Pappa Melvin Lithner 55 år är en SNÄLL gubbe den snällaste jag vet faktiskt, han bor i Nälden med sin Sonja och deras hund och katt. Pappa han kollar på sporten och tillbringar massa tid i stugan och ute i naturen, min pappa han är väldigt väldigt yr av sig.. ingen koll på nåt egentligen ;) (Sorry pappa)  :)
Sonja hon ja.. hon jobbar som sjuksköterska och pysslar på med alla blommor, och hon precis som pappa spenderar mycket tid i stugan och ute i naturen..

Vart en rätt kort verision av dom, finns väl egentligen huuur mycket som helst att skriva, men Maja tycker inte om när jag sitter vid datan så det blir kort! :)


Nu ska jag funderar ut hur vi ska lägga upp resten av dagen!

                     Hej!

Dag 2

2010-11-26 @ 21:10:02

Min första kärlek.. ja Per H tänker jag direkt då, vi gick i femman, delade hjärta å allt de där, vi va såå kär ;)
Men i "vuxen" ålder(sommarlovet till 9an) är de Niklas.. dit rök även oskulden ;) vi va väl ilag ett halv år eller så.. toppen å sen tvärt slut! :) efter Niklas vart jag inte kär på länge!

Har faktiskt inte tid att skriva nå mer ingående idag! :)

Trevlig helg!

!!!!!

2010-11-26 @ 21:05:08

Lite lätt upprörd för tillfället! Fredag kväll å fredags mys som vi ALLTID har med barna, men vad gör karln.. jo han åker och fixar godis påsar inför julskyltningen på söndag åt macken å karl-ors (!?) blir så trött! Men jag har iaf städat klart ikväll, så nu blir de mys med Michelle å Maja, pojkarna fick lägga sig! :)

Dag 1

2010-11-26 @ 10:10:28

De blir nu iaf ;)

Mig själv..
Linda Kerstin Angelica Lundström 25 år, de e jag de.. som person är jag nog väldigt blyg (till en början iaf) men jäklar så snäll, alles för snäll ibland har jag kommit fram till nu på slutet. Jag är väldigt familjär samtidigt som jag gärna (om tid finns) umgås med mina vänner. Bor gör jag också ( å de e väl en himla tur de) jag bor i ett alles för litet, risigt grönt hus i Gärdsta med guben Jan-Olov, ongan Michelle, Max, Albin, Maja och katten Katten.
Näe nu får det räcka så där :)

Snor den av Katta ;)

2010-11-26 @ 09:56:22

Såg spännande ut, i brist på annat iaf ;)
Får se om de första dyker upp nu eller senare idag :)
♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick

Ledig!

2010-11-24 @ 18:04:59

Men fy tusan så je frys! Bara Jan-Olov kommer hem och kan se efter barna så ska jag banne mig ta en snabb dusch innan han måste fara igen, så jag får upp nån värme!

Idag har jag iaf ringt en del samtal ang framtiden.. jag tror de blir bra men de återstår att se om nån vecka eller så.. :)

Ikväll ska J-O fixa 2:orna på bilen som jag måste åka å visa upp imorron när jag lämnat barna på dagis, å jag HOPPAS att jag hinner in innan dom går på lunch rast, hinner jag inte de så har jag nämligen åkt till stan i onödan för kl 13 ska jag va i Myrviken med Maja på hennes 5 månaders kontroll!
Och på Fredag ska jag ta med mig alla barna till frissan, ja Maja hon slipper ett tag till, men det ska bli riktigt kul att se hur det går för pojkarna, det är första gången för dom, Michelle tycker att de är kul att klippa sig, så hon frågar ofta om vi kan åka till Tina å klippa oss, men ja som sagt de ska bli kul å se hur det går för pojkarna iaf ;)

Och ihelgen så tro det eller ej så är Jan-Olov ledig, nu återstår de bara att se hur mycke annat han bara MÅSTE göra då!

Efter ett samtal igår så släppte en liten bit av min "sten" som jag burit runt på, men idag är det precis som att den byggts upp igen! :(

Näe nu ska jag titta på bolibompa med unglurvarna! :)

Sänder även en extra varm kram till Joanna, tänker på dig!

Ha en trevlig kväll alla!

Majskrokar

2010-11-23 @ 10:27:19

Ojoj idag är jag tjött  tjött ;) halv 4 vaknade Maja å ville äta, (jag förstog redan igår kväll att hon skulle göra det eftersom hon ätit dåligt under dagen) När hon ätit färdigt å somna om så somna jag givetvis också om, MEN halv 5 då vaknade jag av att J-O väcker mig (?) å säger att Albin va vaken (vilket jag hörde men inte riktigt orkade bry mig i) ;) jag kliver upp å går till han å han sitter å säger "rumpa, rumpa" Jaha tänkte jag har han ont i rumpan igen? Men så va fan inte fallet! Han hade tagit av sig blöjan, kissat i sängen å tagit på sig blöjan igen HELT fel å de gjorde ont i rumpan, så de va bara ta med han gå ner i källarn å duscha han HALV 5 på morron(!) sen gjorde jag välling till han å la han i Majas säng eftersom hon sov i våran säng å vi somande om, och halv 6 sätter J-Os klockor igång å ringer..snark snark!
Men nu är dom stora barna på skola/dagis och Maja sitter å käkar majskrokar så det är iaf lugnt å skönt här hemma ett tag ;)

Jo.. i Söndags gjorde Maja nåt som INGEN av dom andra 3 gjort på mig som bebis, hon kräktes (rätt ordentligt) rätt i ansiktet på mig TACK o LOV så hann jag stänga munnen innan, så av de lärde jag mig.. sjung INTE för Maja för de gilla hon uppenbarligen inte ;)

Näe nu låter det som de är dax att stoppa Maja i vagnen!

Förresten
vilka är det som läser min blogg? Lämna en kommentar, skulle va kul att se :)
Ha en bra dag gott folk!

Kan man?

2010-11-21 @ 17:52:58

Idag lämande jag Albin hos farmor och for in till stan, visste inte riktigt vad jag skulle göra där, men jag vägrade sitta hemma och eftersom jag inte visste vad jag skulle göra så tyckte jag att Albin säkert får de roligare i Kläppe så jag lämna han där, MEN jag åkte till Torvalla å umgicks med Marcus å Maggan som är barnvakt åt världens finaste Nova, och då ångra jag ju såklart att inte Albin följde med, jag får helt enkelt ta med mig alla de mina å fara in nån fler dag :)
Sen for jag till Kläppe å hämta hem en trött Albin och sen hem å invänta karln som lovat att göra middan idag, å de gjorde han, men sen for han igen efter maten :( TRISST är vad de är!!

Nu sitter jag iaf och funderar på om man verkligen kan såra en människa gång på gång Omedvetet? Jag tror att jag egentligen vet svaret på det faktiskt!
Varför är hjärnan så jävla komplicerad för?

Jaja istället för att funderar på det så ska jag fortsätta titta på Pettsson å Findus med Albin (Maja sover) och invänta Michelle å Max som äntligen kommer hem idag! SNART till och med! :))
Ska bli så kul att höra om deras helg, idag va Michelle på bio med Mattias och igår vet jag dom gjorde massa skoj också :)
Näe nu vakna Maja igen! :)

Julmarknad!

2010-11-20 @ 18:20:37

Sitter hemma.. som VANLIGT, nu med Maja och Albin bara, Michelle och Max är hos sin far ihelgen och idag har dom varit på badhuset :) å karln ja han jobbar å sen ska han va i verkstan!! Men igår umgicks vi iaf en timme ungefär medans vi va på maxi.. alltid nåt ;)
Idag har jag, Albin, Maja å Berit varit på julmarknad i Månsåsen, va inte direkt mycke att se, de vanliga hemstickat å små tjaffs, men vi handlade iaf lite olika kakor av Anna-Maria som hade bord där. :)

Tänk om man kunde få va i ett barns huvud ibland, då skulle jag va i Albin å Majas nu, Albin leker med tomma krydd burkar å surrar massa gojja och Maja tittar på mig å skrattar ;) <3

Näe hade ingen lust med de här ikväll..
Bortsett från mina barn så måste jag säga att livet är bra skit ibland.. ja de är de fan!!

Nu tänker jag leka med barna tills de är dax för dom att knoppa, sen kolla på nån film å vänta tills jag får knoppa!

De kommer aldrig funka!

Kläppe

2010-11-18 @ 15:25:09

Japp, jag har lämnat mina bus pojkar hos farmor Berit i Kläppe, Jag Michelle och Maja ska städa och rensa lite uppe i lugn o ro.. fast Maja vill inte som vi så just nu sitter jag här! Men jag antar hon vill äta å sova lite om en stund så jag får fortsätta då.. trisst bara att man fixar med barnvakt för att kunna göra de lite smidigt så går de inte iaf inte! :( men men så är de! :)

Nä de här går inte! :)

En vanlig Onsdag

2010-11-17 @ 21:08:34

Ja men tänk att den här dagen också led mot sitt slut ;) Jag begriper verkligen inte varför jag är så SJUKT trött hela tiden (?) det gör mig tokig faktiskt, kan de bero på den mentala hälsan.. eller?
Klockan är iaf snart 21 och då börjar greys frågan är nu om jag orkar hålla mig vaken till efter första reklamen ;)

Maja
.. Ja hon är en mycket lustig bebis, hon är alltså gris trött verkligen redan vid 18, men vid 19 då är hon hungrig och ännu ännu mer trött givetvis och somnar GIVETVIS när hon äter, igår provade jag lägga henne redan vid 20 (normalt sett går de inte lägga hon för 21, för då blir de en vaken natt) och hon sov hela natten utan problem och nu ikväll stog varken hon eller jag ut så jag la henne tjugo över sju ihopp om att hon skulle kunna sova hela natten även fast det va alles för tidigt, men tror du de funka.. NÄE 35 min senare var hon vaken *suck* men tack o lov så somna hon om nyss så de vart inte så sent iaf.. :) Men jag skulle vilja få nån ordning på de här.. antingen att hon sover em sovningen senare så hon orkar me till kvällen eller att hon helt enkelt kan "lära" sig att somna tidigare på kvällen (när dom andra barna lägger sig skulle passa mig alles ypperligt) ;)

Nu sitter jag iaf här å fryser ja fy fan så je frys! Barna krävde lite extra uppmärksamhet i em/kväll så elden slocka å nu får jag inte fart på skiten igen, så jag kör med tjocksockar å filtar, å inte fan är karln hemma å kan flåsa upp värmen heller! Tror jag ska gör mig en kopp te å värma mig med! :)
Förövrigt så hoppas jag att samtalet jag ringt hjälper mig komma lite närmare de jag verkligen vill ;) 
Näe nu börjar de.. :)

Trevlig
kväll gott folk!

Julen och vardagen

2010-11-15 @ 21:51:06

Ja det slog mig nu.. Karln jobbar HELA jul helgen och hela nyår (Nyår kvittar, vi har aldrig firat nyår som ett par)
Men, hur ska jag själv kunna se efter barna som är uppskruvad till max samtidigt som jag ska fixa med maten OCH se till att dom inte sliter upp alla paket ;) men samtidigt längtar jag, de är ju såå mysigt med jul å allt pynt och sen se barna alles utmattad och nöjda av allt nytt å spännande på sena kvällen, de kallar jag myys! :)

Helgen som varit.. jag och barna har bara varit hemma å ritat, lekt, städat å pysslat jo och så har vi ritat, har jag nämnt att jag kan INTE rita? ;) Vi ställde till med lite mys för pappa Jan-Olov i går också, vi gjorde god middag, köpte rosor och gjorde egna "grattis-på-farsdag-kort".

Dagen.. Den har varit en pina till större delen av dagen, Maja har varit så missnöjd och sovit dåligt och jag är helt slut men som tur är så har dom 3 större barna varit rätt snäll idag.. Funderar nu på att fika lite sen krypa till sängs.
Hade tänkt få mig lite sällskap till fikat, men karln har inte kommit hem än, så jag får nog fika själv iaf..

Nä nu blir det fika å sängen! :)

Lördag!

2010-11-13 @ 10:39:00

Barnas favorit dag.. LÖRDAGS GODIS ;)
Idag har vi inga speciella planer.. som vanligt kanske!
Snö bus, jag ska hoppa in i duschen, åka på affärn å köpa snus och lördags godis,
sen hoppas jag på att karln kommer hem tidigare idag så jag kan kan få lite andrum.
Äh jag tappa bort mig helt, hoppar in i duschen istället.. :)

Jobb..!!

2010-11-12 @ 14:53:26

Ja karlns jobb de driver mig till vansinne! Han har ju arbetstid från 06:00 till 18:00 varje dag plus 2 jobb helger i rad, sen 2 lediga helger i rad (med jobb som vanligt där emellan) Men nu har han startat eget (Hallen Taxi) så då jobbar han JÄMT, (eller han är borta jämt iaf) nu va de tänkt att han skulle ha en ledig helg, MEN har kommit på att han ska jobba den här helgen och nästa å kanske va ledig helgen därpå istället!! Så idag är ingen bra dag, jag har vidrigt ont i huvet å Maja har varit vaken i natt och sovit som en kratta under dan idag och DESSUTOM så skulle jag köra Max upp på dagis imorse för han skulle se på teater med dom, jag väckte Maja (som nästan precis somna) klädde på barna och gick ut i bilen.. som inte gick att köra! så Max missade teatern och jag väckte Maja i onödan. Sen när Albin skulle sova lunch tänkte jag att jag skulle passa på att vila (för Maja somnat) men så vakna hon givetvis PRECIS när Albin lagt sig, så jag är trött!! Hade verkligen sett att han kom hem ikväll och va ledig sen..
Jag vet de vart gnäll, men de skiter jag i ;)

Nu ska jag fortsätta städa lite..

Ha en trevlig helg!

fattigARE

2010-11-11 @ 20:09:06

Spenderar ytterligare en kväll hemma själv! :( Ja jag har ju sällskap av en super trött Maja så jag ska inte klaga ;) Dom stora barna sover sen en timme tillbaka :)
Idag har jag å Maja gjort stan medans dom stora barna va på skola/dagis.. kom hem med en hel del idag faktiskt..
Michelle: Vantar, "halsduk" å overall..
Max: Overall, vantar mössa, "halsduk" å skor..
Albin: Skor, vantar "halsduk" å mössa..
Mig: Skor..
Och imorron får Michelle skor :)
Även om de har kostat MASSA pengar idag så känns de så skönt att de är klart å jag känner mig nöjd!
Tänkte lägga in bild på overallerna (dom va så snygg) men jag hittar inte sladden..
Måste nog lägga Maja nu som de låter, de får gå som de går inatt!

dagis å lite annat

2010-11-09 @ 13:17:19

ska snart åka å hämta hem mina troll från daigs, Michelle hon har turen att få åka taxi hem (Ja hon tycker de är kul) :)
Hon brukar leka med en kille när dom väntar på taxin och även i taxin.. Hon verkar gilla han, MEN hon är faktiskt förtjust i en annan kille men jag får INTE säga till nån vem det är :) och hon kan inte förstå varför han tycker att hon är söt, men tänk att de kan jag :))
 
Idag har jag rensat å städat i barnas garderober så nu får jag plats med alla rena kläder som ska in, men det får bli när jag kommer hem igen.

Har även ringt sånna där vuxen samtal idag.. å näe inte SÅNNA vuxen samtal ;)

Varför får jag alltid tonvis med energi och "jag vill fixa de å de å de" när det är dax att fara? Störigt, för jag VET ju att det inte är lika lätt att få det gjort när alla barn är med och "hjälper" till å nu fick jag den känslan :)

Jul.. ja jag börjar längta till jul, eller åtminstone första advent.. det är ju så mysigt när man får göra lite extra mysigt :) 
Tror jag ska klä på mig imorron.. eller vilken dag som helst ;) å gå ut och fixa på gårn och bron, det ä så rörigt där å jag är en sån som vill ha ordning, reda å FINT hemma både ute och inne, medans han jag bor med ÄLSKAR prylar, det står tex massa bilar, fyrhjulingar å skit här på gårn som jag mer än gärna trollar bort ;)
Jag ska nämligen göra lite mys pys ute på bron tänkte jag inför julen å då går de ju inte ha massa annat jox där, så de ska bort å resten det får köras.. ja nån annanstans tänkte jag :)

När nu börjar de bli alles för mycket obegripligt skrivet här så jag gör nå vettigt istället innan jag ska fara!

Hej!

ipren

2010-11-07 @ 21:39:13

Jag har sån sjuk huvud värk, å har haft heeela långa dan.. inge alls roligt! Så jag funderar starkt på att ta en ipren å krypa ner i sängen å invänta karln.
Idag kom han faktiskt inte bara hem å åt, han va till och med hem å LAGA maten ;) de tycker jag han kan göra lite oftare han är faktiskt GRYM på de! :)

Nu är iaf alla mina go ungar hemma igen!!  :))
Tänkte precis skriva att dom alla ligger å sover i sina sängar, men så hör jag Albin gnälla, har varit lite halv svårt att få han å sova ikväll.

Imorron blir det en promenad upp till grannen med barna för att kolla på en ute bur till Pelle så han kan va ute även i vinter och sen göra en ny playdooh deg! :)

Näe nu ipren, hänga tvätt å sooova!

Snart så..

2010-11-07 @ 12:24:29

...Japp snart så kan jag känna mig hel igen, Michelle och Max kommer hem i eftermidda :)) Som jag saknat dom, dom åkte till sin pappa redan i Torsdags.. snart snart :)
Igår hade jag som sagt en riktigt världelös dag, visst jag Albin å Maja hade de jätte mysigt, men de va nåt som fattas mig å de lika idag.. å jag vet precis vad det är som fattas!
Men igår kväll när Jan-Olov slutat jobba så åkte vi till Stavre för att hälsa på Björn och Maria, de va som alltid lika trevlig. Konstigt de där, hur rörigt å stökigt de än är där så är de jätte mysigt att komma dit, nu håller dom på bygger om å ut, så de va verkligen jätte rörigt där med alla deras barn å våra mitt i alla röra, men som sagt ändå jätte mysigt! :)
Nu sitter jag här och dag drömmer medans dom 2 små liven sover!
Jag vill så mycket, men jag får det verkligen inte att gå ihop! :( Skrika.. ja de är vad jag vill göra!!

Imorron är de Måndag och då blir det en dag hemma med barna, på Tisdag är det dax för skola och dagis igen efter en veckas lov, får se hur det blir med Albin som har ögoninflammation om det gett med sig eller inte, annars blir han hemma med Maja å mamma..

Äsch! Jag tar tag i tvätten.. har SJUKT mycket tvätt att vika in i garderoberna.

 Hej hej!

....

2010-11-06 @ 14:32:51

Idag har jag ännu en gång insett att jag har på tok för lite umgänge! Även om jag verkligen ÄLSKAR att vara med mina barn, så vill jag inte ha tråkigt jämt!
Idag är en sjukt tråkig dag!!

Inblick i min vardag!

2010-11-03 @ 20:14:11

Ännu ett inlägg ;)
Kom på att jag skulle dokumentera våra dagar, kan va kul att gå tillbaka å se sen när de blir ändring.. för de SKA det bli!

05:30 Jan-Olovs klocka ringer
06:30 han far på jobbet, Albin å Maja får välling, Michelle kliver upp å äter frukost som J-O tar fram (skoldagar)
07:00 Barna har ätit upp vällingen och går ner till Max å Michelle som kollar på barnisar.
07:30 Säger hej då till Michelle som går ut till taxin, tar fram frukost till pojkarna
08:15 Gör iordning barna för dagen
08:40 Åker till dagis
09:30 Ger Maja välling å stoppar hon i vagnen för att sova (får se om hon kommer tillbaka till den rutinen igen eller om den är helt borta, är nå lustigt på gång me hon just nu ;) )
10:00 Plockar bort efter morron stöket, sätter på en tvätt å ringer en vän ;)
12-13:00 Vaknar Maja, byter på hon ger hon välling och busar lite
13:40 Åker på dagis å hämtar pojkarna
14:20 Kommer hem till Michelle som kommit från skolan, pratar lite med barna, dom leker ett tag
15:00 Mellis
15:30 Barna leker å jag plockar å stökar ;)
16:00 Funderar på nån midda ger Maja välling å stoppar hon i vagnen
17:00 Börjar med maten
17:50 Jan-Olov kommer hem vi äter
18:30 Allt är bort plockat å vi myser till bolibompa (Ibästa fall är J-O också hemma)
19:00 Michelle, Max å Albin lägger sig
19:15 T V ! ! ! å bus och prat med Maja
20:00 Gör Maja klar för kvällen
20:30 Ger Maja välling å stoppar hon i säng
21:00 Döör av på soffan! :)

Nu göra Maja klar för sängen! ;)

Gick kanon!

2010-11-03 @ 15:38:58

Bakade bullar med barna precis som jag lovat, å de gick kanon, precis hur bra som helst faktiskt, Albin hade lite svårt att släppa i från sig degen för att göra bullar bara men till slut så ;) Är faktiskt lite små stolt över mig själv :p alla barna va med, samtidigt som jag fixade lunchen och matade Maja och brännde inte en ända bulle :)


Bilder.. ja skulle ha slängt upp nån bild kaske, men de tar ju sån tid så man ids ju inte ;)

Skulle även vilja göra om bloggdesignen lite.. men hur gör man? Dom som finns att välja på här är ju skit tråkiga. Får kanske undersöka saken lite. :)
Nu ska jag försöka få nå vettigt gjort!

412

2010-11-03 @ 10:19:03

Kort har jag skickat in för framkallning, och då finns de många många fler att skicka in, jag har alltså inte framkallt kort sen Max va liten, så ja de finns en heeel del till som ska tryckas på papp ;) Jag vil ha ALLA nu, vill sätta in i album till oss och så har jag köpt likadana till barna så dom ska få ett varsitt och så vill jag sätta in i ramar och sätta i trappen :)

Haha.. jag sitter å lyssnar när barna leker uppe :)
Michelle "pappa när är vi framme?"
Max "MÄ! jag är ju storebror, vi ska åka på ica maxi" (Max ÄLSKAR att åka på ica maxi)
Albin.. ja han spelar på Michelles data hör jag, men de går inte så bra ;)
De är ju så kul att lyssna på dom.. när dom är sams!

Idag har jag lovat barna att vi ska baka bullar å kärleksmums, säger de nu på en gång.. påminn mig att aldrig mer baka bullar själv med 4 små barn ;) Vi skulle ju egentligen göra de igår när J-O kom hem från jobbet så han kunde ha Maja, men han va sen hem så vi hade fått baka långt in på natten om vi hade gjort de då, så därför blir de idag istället!

Maja förresten.. jag blir så trött, va så himla glad för att hon ÄNTLIGEN blivit bättre, hon va ju väldigt skrikig som bebis men nu dom sista veckorna har hon ju vaarit jätte mysig å fram för allt nöjd, (förutom den veckan hon va förkyld) men nu är de tillbaka igen, bära, bära,bära, jag kan släppa i från mig hon i ca 5 min sen är de pip, gnäll å skrik, och sover jätte dåligt på dagarna gör hon också :(

Nu ska jag ta å sätta igång en tvätt..
Ha en bra dag!

Dagens!

2010-11-02 @ 08:05:31

Dagens humör:

Dagens måsten: Tvätta bla

Dagens vill ha: Nya kläder!

Dagens mående: Inga fel den här gäddan inte ;)

Dagens samtal: Tror jag ska slå Joanna en pling, känns som ett tag sen vi prata nu..

Dagens frilla: Boll.. vad annars ;)

Dagens klädsel: Morron rock, kanske därför jag fryser ;)

Dagens fundering: Har så många så jag tror jag exploderar snart..

Dagens längtan: Umgänge! med en eller flera vänner, skulle även va kul att umgås lite med min karl..

Dagens borde: Massor massor!

Dagens planer: Tvätta, städa, påbörja tömmning av allt skräp här hemma! Får se hur länge Maja accepterar de jag gör ;)

 
                                                 Ja men då ha man gjort en sån här också då! :)

Sur ve!

2010-11-02 @ 07:54:39

Jag vill så gärna göra nåt med barna idag.. skulle vilja baka, åka till fjälls å fika, kasta sten i vattnet, och så vill jag bli helt klar med tvätten, bli färdig med de sista uppe mm, MEN jag känner mig helt orkeslös plus att barna är heeelt loss och då suger dom all energi ur en så när de väl blir lite lugnt här hemma då vill ju jag så klart slappna av lite, så de blir nog inte så mycke alls gjort ;) förutom tvätt å städ då såklart!


Nu sitter jag här å önskar att jag visste vart alla mina raggsckar är för de är fan så kallt inne idag. Jag vill inte ha vinter i år, jag vill verkligen inte de, julen vill jag ha å då får de va kallt de spelar ingen roll för då är jag helst inne och myser med mina kära barn iaf! :) (Karln han JOBBAR hela j**la julen..kul..NÄE!) Jag brukar gilla vintern, MEN inte den extrema kylan som blir, å blir de så kallt som "dom" säger så kommer vi gå fullt påpälsad här hemma i vinter, vi har nämligen världens suraste ve och jag har skit svårt att tända upp här med torr fin ved så ja.. de kommer va kallt här ;)

Oj vad mycke gnäll de är idag!

Haha.. en rolig sak också.. eller ja de kanske inte är så jätte kul, men de gick ju hur bra som helst så.. jo de e kul ;) Albin braka genom sängen imorse, ribborna hade farit i sär så han for i golvet, men han landa mjukt på madrassen så han brydde sig inte, vart bara lite brydd ;)

Skulle ha lagt upp nå bilder kanske.. men får se när de blir! ;)

Nu ska de iaf ställas fram frukost till ongan, vi börjar där!

Tvätt å plock!

2010-11-01 @ 13:40:15

Fick tid hos tandläkarn med Michelle idag så vi har varit där å kika upp hur de stog till efter fredagens smäll! De såg rätt bra ut me bissingarna, 4 lösa men bara 2 av dom var mogen att ramla av dom andra 2 hoppas hon ska sätta sig igen, så nu får hon helst inte tugga med dom 2 som ska sätta sig, samtidgt som hon ska försöka gunga på dom som ska ramla.. :) Ska tillbaka som vanligt om ett år och knäppa ett nytt kort då för att se så de ser ut som det ska.

Nu skulle jag behöva ta tag i tvätten, som jag fan inte hinner ikapp med :(

Skulle även ha fortsatt med min bild framkallning, men de va såå drygt ;)

Men jag tror banne mig att jag går upp på pojkarnas rum å "inreder" å gör klart istället, TROTS att inte golv listerna är satt än.. men som de verkar kommer de inte bli gjort och jag vill bli klar nån gång å bli fri alla leksaker från vårat sovrum, jag vill ha tillbaka sovrummet! så nu gör jag som jag vill!! ;) Tvätta kan jag ju göra samtidigt! :)
Nu ska jag iaf stänga datan :)