MVC

2010-05-27 @ 17:31:35

Har jag och Michelle varit på idag.. hon är hemma från dagis för hon va lite halv tussig igår och då tycker jag hon kunde va hemma idag så hon får lång helg å vila upp sig, nu när vi va hos mor å hälsa på tog vi tempen på henne för hon är inte riktigt sig själv hon hade faktiskt hela 39 i feber :( så hon får gnälla lite att de är kallt å varm ;)
Jo.. hos barnmorskan gick de bra, blodtrycket håller sig fortfarande lågt idag ännu lägre 95/50 å de känns ;) magen den har verkligen VUXIT, tycker själv att jag blivit lite osmidig sista tiden och förklaringen den kom när hon mätte magen.. 36 cm mäter den nu :/ jag blir orolig, jag har haft en "monster" bebis ;) innan och jag vill inte ha de igen och inte ens då mätte magen som den gjorde nu och jag har ca 4 veckor kvar! Så nu håller jag tummarna på att de finns en annan bra förklaring till varför magen växer så de knakar :)

Övrigt så händer det inte så mycket.. Albin har fortfarande inte riktigt funnit sig i de här med dagis, han är så trött efter dagis och med de blir hans humör åt helvete och han å Max bråkar om allt hela tiden. Och vi planerar "kalas" för våran stora tjej som fyller SEX på tisdag. Och jag väntar å väntar på att varje dag kan ta slut så de kommer en ny, jag vill inte va gravid längre nu vill ha ut bebis nu så jag har ytterligare ett troll här hemma :)

Nu ska jag fixa me middan innan karln kommer hem från jobbet!

Ska försöka göra lite roligare inlägg.. när jag kommer ihåg ;)

...

2010-05-03 @ 12:30:15

Hur svårt kan de va!?