Nu så..

2010-06-23 @ 19:55:59

..kanske det äntligen händer grejer! Jag va in på förlossningen igår för att kolla om jag va mogen nog att bli igångsatt, men dom tyckte att jag inte va tillräckligt mogen så dom gjorde "bara" en hinnsvepning å de va ta mig fan i mig inte att leka med, fy vad ont de gjorde!! Och så sa dom att jag ska komma tillbaka imorron, när allt va klart och jag va på väg hem så kom tankarna ikapp.. varför ska jag komma tillbaka då? Men som tur va så ringde min barnmorska till mig efter nån timme för hon hade sett på datan att jag va in så hon ville ta bort våran tid idag eftersom jag vart upp kollad igår, hursom så frågade jag henne VARFÖR jag skulle tillbaka imorron och som hon fattade på det dom skrivet på datan så ska jag bli igångsatt OM det inte tex är fullt på förlossningen eller om dom fortfarande tycker att jag inte är tillräckligt mogen i dom nedre regionerna, men hon hade svårt att tro dom skulle skicka hem mig.. Jag hoppas hoppas hoppas som tusan nu! Men samtidigt så känner jag på mig att jag kommer få åka hem igen, har inte känt nåt just efter hinnsvepningen mer än att slemproppen har gått. Men om allt går som det ska så kan ju jag sitta å snusa bebis imorron vid den här tiden :))
Nu ska jag mysa lite med Michelle innan hon ska sova, pojkarna är nere hos farmor Berit och ska sova där så jag får sova ostört OM det blir nåt imorron och så slipper jag åka ner dit så tidigt imorron igen plus att jag är förkyld, sova en hel natt är ju bara att drömma om iaf men jag slipper ju vakna av barn iaf! Och det ska bli riktigt skönt :)

Tusen tack Berit för att du alltid ställer upp!!

FREDAG!!

2010-06-11 @ 21:28:55

ja jag har kommit fram till att fredagar inte är min grej.. skit tråkiga är dom!!

Idag har jag och barna varit hemma heela dan, städa, tvätta, å varit osams de har vi gjort! Karln kom hem från jobbet som vanligt vid sex, efter att han badat barna så for han igen :( de ä så tråkigt att va hemma själv, det är helt okej å skönt ibland, men inte när det blir för ofta, och den här veckan har han haft små saker att fixa varje kväll när barna lagt sig.. så fick jag de sagt! ;)
Imorron hoppas jag att jag har en bättre dag (Albin också för den delen, hans humör idag har varit.. ja USCH!!) men då hotar dom med tok väder istället å vad ska man hitta på då? :) ÄH va fan, jag kan väl se till att få värkar eller så istället, DÅ har jag ju nåt att göra ett tag :p börjar längta riktigt mycket nu efter den lille :)

Jag å Joanna hade en liten plan för heeela sommaren som verkligen skulle va så jäkla kul, men nu efter att ha landat lite i tankarna å fram för allt kommit ner på jorden igen ;) så tror jag nog inte att jag kommer orka det som nybliven 4 barns mamma, men jag hoppas att det finns nån (kanske till och med Joanna?) som tar över våra planer.. :)

Tänkte försöka lägga upp nå bilder men jag vet inte vart kabeln till kameran är så det får bli en annan dag! :)

Sist vill jag gratta Camilla och Henke som fått en liten (läs stor!) Cecilia! :)) GRATTIS!!

BVC

2010-06-10 @ 13:09:12

Idag med Albin på 18 månaders kontroll.. helt sjukt vad tiden går fort, tycker det va nyss han föddes och nu är han redan 1 1/2 år!! Och ska bli storebror å de bara om nån vecka, går in i vecka 38 idag.. meeen så lej jag e på att va gravid den lilla får mer än gärna komma nu, jag har inte haft problem med ryggont å överdrivet mycke sammandragningar med dom andra, men nu.. jäklar vad jag har ont i ryggen den här gången och mycket sammandragningar :( å det är varmt, humöret är inte alls med mig å ja allmänt jobbigt bara.. gnäll gnäll gnäll, men jag har sagt till mig själv att jag faktiskt får gnälla nu ;)

Så nu har jag gnällt av mig :)
Nu ska jag snart åka till dagis och hämta Michelle som gjort sin absolut sista dag på dagis idag innan sommarlov och skolstart! (Stora tjejen) och Max som ska få byta upp till avdelningen för stora barn :) fy vad stora barn jag har :p sen blir det BVC då och kanske en sväng till Sanne för att se vad mamma/momma har för sig en dag som denna, sen blir det hem å ta riktiga tag i städningen, tvätten den rullar på som aldrig förr idag :)

          Hej hej!

Måndag

2010-06-07 @ 21:11:24

heeela dagen! :) Idag har alla barn varit på dagis och jag har varit helt slut precis hela dan förstår inte riktigt varför, så nå mycke har det inte blivit gjort här hemma MEN jag har iaf tvättat upp lite bebis kläder, jag tror det är dax att fundera ut vad som ska packas ner i BB väskan.. men det kan ju inte va så mycket med tanke på att man ska fara hem direkt nu. :)

Efter att jag hämtat hem barna på dagis så åkte vi till Fåker för att hämta hem syskonvagnen som vi köpt :)

Idag har jag även varit på utvecklingssamtal med Albin.. de gick så där, han sköter sig men verkar inte ha funnit sig i de här med dagis än och det skär verkligen i mamma hjärtat att höra, mina funderingar kring det är många.. ska jag ta bort han från dagis så han får börja när det är dax för lilla syster (Om de nu är de) att börja, finns det andra lösningar eller ska man bara vänta ut han? Ja tankarna är många iaf och det är jobbigt, och det är verkligen skit jobbigt å höra att han inte ler eller skrattar speciellt ofta och han är väldigt svår flörtad, här hemma är han ju en jätte go och glad kille med massa spring i bena :) men samtidigt känner jag att dom timmarna som dom är på dagis BEHÖVS nu för att jag ska orka tiden ut.. :/ men barnas välmående går givetvis ändå först, så jag ska sätta mig ner med min sambo och disskutera det här lite, nåt måste de finnas som vi kan göra.

I övrigt har vi firat Michelle som fyllde 6 år den 1/6, dagen vart jätte bra på alla sätt å vis, hon fick av oss lite nya kläder ett kort spel och de bästa (som hon själv säger) en kanin som hon döpt till Pelle Ottosson! De kom folk heeela långa dan för att gratta hon och hon va så nöjd å helt slut så hon somna på soffan vid halv tio efter dom sista gått och hon hade nattat Pelle.. en riktig toppen dag vart det med fint väder å allt. De ända negativa var att hon drog en jätte vurp på grusvägen med cykeln så hon skrapa upp armbågar å knän :(

Imorron blir det ett barn hemma iaf, stackars lilla Max har blivit förkyld och har feber, så imorron om han inte blivit sämre får han följa mig på MVC, ska bli spännande faktiskt å se om den lille lagt sig rätt nu.. sist jag va iväg låg hon lite snett med huvudet så jag hoppas verkligen hon lagt sig riktigt till rätta å helst också fixerat sig å vill komma ut ;)

Ojojoj det här blev ett långt inlägg.. men men jag skriver för min skull å jag hade tydligen mycket som ville ut nu :)

Men nu sätter jag punkt.
             Hej hej!