Haha..

2010-08-31 @ 11:18:40

... ja de är fan skratt retande, jag slog på tvn å vad sänder dom nu.. jo "våra bästa år" på riktigt när ska dom sluta sända den serien? De är ju nästan pinsamt å säga MEN jag tittade på den här serien när jag gick i 8:an inte ens då va det bra ;)  

Jag skulle verkligen behöva göra nå vettigt här hemma idag, finns tonvis med saker att göra men jag känner inte för att göra nåt inte ett dugg, jag städar å plockar å städar å plockar men det blir inge bättre, de rivs fram direkt eller så är det nån som springer in med skorna PLUS att de känns som det aldrig blir bra, göra fint här är nog ungefär lika lätt som att sminka en gris och med samma resultat..!

Just nu längtar jag tills Maja blir större så jag kan börja jobba, känner att jag måste UT umgås med vuxet folk, prata med vuxet folk face to face, men samtidigt så älskar jag att vara hemma med hon på dagarna i lugn o ro tills dom stora barna kommer hem å livar upp stämmningen ;) vilket givetvis också är mysigt! Men ibland måste man nog bara få vara sig själv, inte bara mamma.. Men apropå jobb, vad vill jag göra då när jag blir stor egentligen? De har jag fortfarande ingen aning om, men till en början skulle jag nog kunna göra vad som helst ja förutom att jobba på McD då ;)
Men en plan inför sommarn har jag iaf :P Joanna du e på va? ;) Planen den ska utforskas å planeras riktigt i vinter så allt är klart när våren/sommarn knackar på dörren :)
Allt det hänger ju också på att livet är som de är idag för att de ska kunna utföras, och för tillfället känns de väl inte så säkert, har dock varit så förut och återgått till de normala.. frågan är om det gör de den här gången!

Bla bla bla, blev det av allt idag.. igen!

Ska väl åtminstone försöka fixa lite tvätt å fli undan lite leksaker som vart framdraget imorse.

       Ha en bra dag!

Tokigt

2010-08-30 @ 11:54:32

.. såg nu att jag la ut samma bilder som på fejjan, men men jag lägger upp nå andra vid senare tillfälle, nu ska jag va med Michelle å Maja och försöka komma på bättre humör igen! :)

Fan!

2010-08-30 @ 11:51:52

Så less jag blir.. har planerat i ett års tid att jag å Cimona mfl ska åka great lake run i år igen..
Men nu när det närmar sig så pajjar bil jävlen å karln kan inte fixa de nu som de låter men med lite tur hinns de iaf, men vi skulle inte räkna med det, å lika så kan jag inte räkna med att jag har barnvakt till Albin å Maja för J-O jobbar och kan ju få nån körning, med andra ord måste jag ha nån som kan komma hit under dan om han måste iväg och även på kvälln/natten om han måste iväg! Dom jag vet som skulle kunna göra de ska ju iväg själv på greate :((
Fan fan fan!!
Att de ska va så jävla svårt att få ha kul en dag/kväll utan barn å utan karl!!!!

Magen!

2010-08-30 @ 11:45:41

Idag verkar de inte va nå bra med lilla Majas mage igen :( det gör så ont i hela mig när jag vet hon har ont, först kan jag bli trött på att hon skriker, men sen när det syns att hon faktiskt inte skriker bara för att utan faktiskt har ont då skär de i mamma hjärtat och man orkar ta de! Men nu fick jag hon iaf att somna riktigt, hon blir helt slut när hon har så ont stackarn och nu har hon haft ont sen i natt vid 3 nångång så hon va väldigt trött :(

Å min mage mår inte heller bra.. men den behöver bara bli lite mindre ;)
Tänk så skönt att kunna ha mina vanliga byxor.. 2 veckor efter Albin föddes hade jag mina byxor utan problem å nu.. näe!! Men de ska ändras, har köpt en motions cykel och tror jag ska blåsa in idag å köpa en steppmaskin :)

Aja nu ska jag fixa nån lunch till Michelle och sen kolla när hon håller på med sina blåspennor, de blir så fint så :)



  

Michelle!

2010-08-29 @ 21:07:11

sitter å funderar på om jag har nå vettigt o skriva, men vem säger att jag måste skriva nå vettigt egentligen? ;)

Igår gjorde jag iaf värsta impuls grejen, jag tog med mig Michelle och for till Sundsvall en sväng å lämna karln hemma med dom andra barna, första gången jag lämnar Maja hemma, de gick bra förutom att J-O inte hade nån koll på hur mycket hon äter varje mål (han gjorde alles för lite) så han va lite brydd varför hon åt så ofta ;)
Kändes rätt dumt att jag va på biltema å köpte ljuddämpare till buicken å massa annat medans karln va hemma med barna.. lite omvända roller ;) Men de variktigt skönt att spendera en hel dag med bara Michelle, känner nu att jag måste hitta på nåt var och en med pojkarna också, de ger så mycket positiv energi åt alla märkte jag igår :)
På vägen hem pratade jag med karln och vi bestämde att vi skulle mötas upp i stan för att äta på McD och sen handla på maxi.. väl hemma igen kände jag att de va sköönt att komma hem va länge sen jag gjorde de, men jag va helt slut, så efter Majas onda mage lagt sig å hon somna (dom andra barna sov redan) la jag mig å somna ja rätt ovaggat faktiskt:)

Imorron är det måndag igen och vardagen kommer tillbaka igen (tack o lov för de) med dagis och skola, förstå att min lilla tjej har börjat skolan och är nu inne på andra veckan.. helt sjukt! Men hon trivs och har verkligen blivit STOR sen skolan börja :) Men hon skulle nog helst gå alla dagar om hon fick bestämma själv, nu går hon bara måndag, tisdag och onsdag.

Nu hade ju jag tänkt titta på filmen på 5:an å invänta karln som har spenderat hela dan i garaget bortsett från ett middags avbrott med familjen då, blir trisst i längden att va hemma själv.
Jag skaffa ju faktiskt inte karl för att sitta hemma själv jämt ;)

Ja filmen va de ja! 
                        Imorron då jäklar kommer de bilder! ;)

ojoj..

2010-08-12 @ 10:23:04

verkar inte som de här med blogg är min grej, uppdaterar inte speiellt ofta ;) men va fan.. jag skriver ju när jag känner för de :)

Livet går vidare i RASANDE fart Maja blir hela 7 veckor idag (!) och dagis har dragit igång igen (Max är dock hemma) Men till veckan ska både Max och Albin på dagis och veckan därpå börjar Michelle i skolan :) De verkar som Albin har mognat på sig över sommarn för nu funkar det bra på dagis för han :)

Annars då.. jo BÅDE Michelle och Max är i nån form av trots period å dom driver mig till vanisnne båda 2 lååånga dagar! :(

Vad har hänt mer sen sist jag kladda här.. hmm.. JO! Men vi har för guds skulle varit på semester i Rättvik å classic car week, vi skulle inte ner i år etersom de va sånt kaos föra året och eftersom Maja är så liten och väldigt väldigt gnällig, men vi åkte ner i Torsdags iaf J-O ringde hem å sa att jag skulle packa så handlar han å ställer i ordning bilen och husvagn så far vi sen.. sagt å gjort, kom ner vid elva på torsdag kväll och va kvar tills på måndag fm :) riktigt skönt att komma hemifrån men hade inte tacka nej till några dagar till ;) jag fattar inte är så dödligt less på att vara här! :(

Ja näe nu vart de ett dår hus här igen så de här får vänta!
Tänkte slänga in en å annan bild också men de får bli vid ett senare tillfälle ;)