tjorv..

2010-04-18 @ 11:05:15

japp tjorv är de med bebis i magen.. bebis mor bra men ställer till det för mamma :(
imorron ska jag till bm IGEN för att lämna ett nytt prov och får då mest troligt veta om jag blir sjukskriven eller inte, de känns onekligen rätt konstigt att bli sjukskriven från ingenting, men uppenbarligen så behöver min kropp de nu.

Vad händer mer... Albin är fortfarande hostig å snorig 3 veckor nu :( Michelle har fått hosta och Max är lite snorig bara, trots detta hostande och snorande så är faktiskt alla pigg å frisk. Men om inte hostan ger med sig snart så får han nog hälsa på farbror doktor.

Enligt mina barn hade jag inte tid med de här nu som jag trodde för dom lekte så fint innan jag tog fram datan. :)

 Hejhej

Äntligen..

2010-04-14 @ 21:19:53

Ja äntligen så har Albin blivit frisk (ja bortsett från lite snorig och lite hostig fortfarande men inge sjuk) så imorron blir de dagis :) jag själv ska på MVC och tar då med mig Michelle för hon ska kolla örona, hoppas verkligen att allt ser bra ut, jag vill inte att hon ska ha problem med de också, hon börjar verkligen tycka det är jobbigt med glasögona nu :( hon tycker inte att hon är nå söt i dom.. hon är ju ALLTID hur söt som helst å nå annat ska ingen få henne att tro!! sen åker vi till Cimona efter de :)

Idag fick jag göra om städningen på nedervåningen eftersom ja... min ork helt enkelt inte räckte tills jag hade torkat golven, men nu är det ny dammsugit och ny torkat.. håller iofs inte i sig så länge eftersom man har en hund som springer in och ut *suck*
Nu har jag duschat tagit bort nagellack, måla på nytt och tänt ljus :)
Dom jobbiga tankarna jag haft nu verkar inte vilja ge sig de blir inge bättre, men jag hoppas än! ;)

städar

2010-04-13 @ 15:53:19

.. men orken räcker inte långt idag, så jag städar lite i taget, men nu är iaf dammtorkning å dammsugningen klar NERE, ska snart orka plocka bort vinter kläderna som inte används längre :) de gillas sen blir det en tur med skurmoppen innan middan ska lagas.
I övrigt så har jag hjärnan full med tankar just nu.. jobbiga tankar bitvis men inte mer än att de förhoppningsvis går att lösa.
Jo våran hankatt har varit till utlånes ett tag till en honkatt som ville få bebisar i nästan 2 veckor va han där men igår fick vi äntligen hämta hem han :) När jag skulle hämta barna på dagis idag så släpper jag in han och när vi kommer från dagis så STINKER de verkligen kattpiss i hela huset å jag blir tokig har precis dammtorkat och tvättat så de lukat så gott här hemma så möts man av den lukten och jag trodde givetvis att han pissat inne för att märka sitt revir efter så lång tid bort MEN då visar det sig att stackarn varit i slagsmål, jätte många rivmärken och HELT nerpissad så de blir badet för han snart :)
Nu är han iaf ut och jag vart fri lukten igen ;)
Nä nu ska de torkas 2 rumpor och städas golv..

        Hej hej

Söndag..

2010-04-04 @ 15:37:54

..men folk tar det som en lördag bara för det är en dag extra innan skola, jobb dagis mm drar igång men INTE jag, jag har söndag idag heeela långa dan, barna ska läggas i tid komma tillbaka till rutinerna som vanligt efter helg och jag å karln ska mysa framför tvn och dagen imorron som är en extra ledig dag den är just de EXTRA men varför inte va pigg å utnyttja den dagen till max istället för va helt slut? de kommer vi göra iaf.. bara UMGÅS! :)
Den här helgen har varit mysig vi har verkligen äntligen bara fått umgås hela familjen, suttit i solen plockat lite på gårn mm och igår hade vi Jolle här på besök också ända till kvälla de va trevligt, har inte träffat han sen i sommras nu, så igår grilla vi å hade de trevligt. Och nu får jag även rå om barna lite extra bara jag en stund medans Jan-Olov kör Jolle nånstans för att köpa en bil :)
Sen blir de midda, bad, dusch å mys! Tror jag ska be Jan-Olov handla hem dip tills ikväll ;)

Sen vill jag säga STORT grattis till Madde och Lars som fick en liten kille igår! :))

Nu ska jag prata lite med barna som kommit in efter flera timmar ute i fin vädret och hämta Albin som vakna NU efter lunchen! :)

Mysig helg helt enkelt! <3

oväsentligt drabbel ;)

2010-04-01 @ 17:19:51

Nu är de påsk och de innebär låång ledigt.. Jan-Olov ska va ledig från idag tills på Tisdag och de ska bli så fruktansvärt skönt, han har inte varirt ledig nu på 3 veckor så i helgen ska vi bara mysa umgås och ha de bra! =)
Ska på midda i Sanne imorron det är vad som är inplanerat just nu och bara de är skönt.. att inte ha en massa måsten och rännande hit å dit, utan bara ta dagen som den kommer :)
Fick även telefonsamtal från Jolle och han ska komma upp i påsk så han kommer på ett besök och de ska bli kul, länge sen man träffa han nu.
Idag har ALLA barn varit friska (ÄNTLIGEN) och varit på dagis utklädd till påskkärring å påskgubbe, så söta så :)
Michelle är dock skit sur för dom sagt på dagis att dom skulle flyga till blåkulla men i själva verket skulle dom bara gå upp på bua å sjunga för dom, så hon är SUR nu för att dom lurades! ;) Efter dagis har vi städat å påskpyntat lite, jag är inte så mycket för de här med påsk pynt så nå hemskt mycket grejer har de inte blivit framtaget, nå små grejor som barna fått å gjort bara men de räcker för att dom ska vara nöjd å de är väl de som räknas! :)
Ikväll vankas de myskväll här hemma, jag hade egentligen tänkt ta en tur till Cimona och kolla in hennes nya lägenhet men det får bli en annan kväll istället.. men jag skänker en tanke till henne som har två väldigt tussiga små tjejer där hemma :( hoppas dom kryar på sig snart!
Nu ska jag ställa ordning nån midda innan karln kommer hem.

            Återkommer!